Altele

ARGINT pentru Cătălin Chirilă la Campionatele Europene de la Cracovia!

Cătălin Chirilă

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 24 iunie 2023

Cătălin Chirilă (25 de ani) a obținut medalia de argint în proba neolimpică de canoe simplu, 500 de metri, de la Jocurile Europene de la Cracovia-Malopolska, comeptiție considerată drept Campionate Europene.

Cătălin Chirilă a fost al doilea cel mai rapid în finala probei de canoe simplu, 500 de metri, și a câștigat astfel argintul la Campionatele Europene desfășurate la Cracovia.

ARGINT pentru Cătălin Chirilă la Campionatele Europene de la Cracovia

Sportivul român a oprit cronometrul la 1:46.340, la mai puțin de o secundă după câștigătorul medaliei de aur, cehul Martin Fuksa (1:45.462). 

Echipa României pentru Jocurile Europene cuprinde 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, caiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

La kaiac-canoe, România are 5 reprezentanți: Camelia Maria Mincă, Cătălin Chirilă, Ilie Sprincean, George Mihăiţă Ţenţa și Darius Florentin Zaharia, antrenați de perechea Florin Popescu - Nicu Romică Șerban.

Canoistul Cătălin Chirilă a fost, alături de atleta Bianca Ghelber, portdrapelul României la ceremonia de deschidere.

Mai multe știri din sporturi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.