Stranieri

Moruțan, ca la Mr. Olympia pe plajele din Mexic. Fotbalistul român e un pachet de mușchi

Olimpiu Moruțan, la Tulum // foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 24 iunie 2023

Fotbaliștii români Olimpiu Moruțan, Dennis Man și Marius Marin petrec împreună vacanța de vară în Tulum, Mexic, ocazie cu care Moruțan și-a etalat fizicul lucrat la sală.

Marius Marin, Dennis Man și Olimpiu Moruțan se bucură împreună de timpul liber de la finalul unui sezon încărcat, în care toți au luptat pentru urcarea în Serie A, obiectiv care le-a scăpat printre degete în ultima parte a sezonului.

Olimpiu Moruțan, ca la Mr. Olympia pe plajele din Mexic

Cei 3 internaționali români au ales ca destinație plajele din Tulum, Mexic, unde Olimpiu s-a dezbrăcat la bustul gol și s-a fotografiat într-o postură care amintește de concursurile „Mr. Olympia”.

Olimpiu Moruțan, la Tulum // foto: Instagram

Moruțan a impresionat cu six-pack-ul său și mușchii de la nivelul brațelor. Fotografia a fost publicată de un prieten al celor 3 fotbaliști români, iar Olimpiu a distribuit-o pe profilul propriu.

Cedat de Galatasaray la Pisa, în Serie B, Moruțan a avut un sezon bun, încheiat cu 6 goluri și 8 pase decisive în 36 de meciuri. Rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul, dacă va continua în Italia sau Galatasaray va dori să-l păstreze în lot pentru următoarea stagiune.

Mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.