Nationala

Ultrașii României au făcut scandal la partida cu Ucraina! Momente tensionate în Ghencea

România U21 - Ucraina U21 » În startul reprizei secunde, ultrașii noștri au creat probleme.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 24 iunie 2023

România U21 - Ucraina U21 » În startul reprizei secunde, ultrașii noștri au creat probleme. De data aceasta, în rolul principal au fost cei de la „Camarazii”. 

Aceștia au lansat fumigene verzi, iar în stadion s-a creat un fum care s-a disipat cu greu, aspect remarcat și de reporterii GSP prezenți pe stadion.

Ultrașii noștri au făcut scandal la România U21 - Ucraina U21

Când unul dintre stewarzi le-a confiscat un banner pe care scria „Niciun pas în spate / Ca-n vara lui '27”, a izbucnit un mic scandal între oamenii de ordine și ultrași, aplanat, din fericire, rapid de jandarmi.

>

Mesajul, afișat în fața însemnelor mai multor brigăzi, ca „Uniți sub Tricolor” sau „Camarazii”, face referire la data la care a fost înființată în România Mișcarea Legionară, 24 iunie 1927. A fost o organizaţie paramilitară teroristă de orientare naționalistă-fascistă, creată după modelul organizațiilor naziste SA și SS.

Facțiunea „Camarazii” are afinități legionare, fiind implicată în mai multe controverse de-a lungul timpului. Platforma Facebook le-a închis de mai multe ori pagina pentru mesaje de acest gen.

Tot despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.