Liga 1

Abia venit la Rapid, Cîrjan i-a pus gând rău rivalei: „Abia aștept să o batem!”

+9 Foto
La plecarea Rapidului în cantonamentul din Slovacia, Cătălin Cîrjan, 20 de ani, mijlocașul ofensiv împrumutat de la Arsenal, i-a pus gând rău rivalei Dinamo.

Articol de Andrei Petrescu, Cătălin Stroia  —  luni, 26 iunie 2023

La plecarea Rapidului în cantonamentul din Slovacia, Cătălin Cîrjan, 20 de ani, mijlocașul ofensiv împrumutat de la Arsenal, i-a pus gând rău rivalei Dinamo.

Dinamo și Rapid s-au întâlnit în această dimineață la aeroportul „Henri Coandă” de la Otopeni. „Câinii” au decolat în Slovenia, giuleștenii în Slovacia. Prilej cu care reporterii l-au chestionat pe Cîrjan în legătură cu derby-urile care-l așteaptă contra lui Dinamo, nou-promovată în Superliga.

VIDEO. Cătălin Cîrjan, mijlocaș Rapid: „Abia aștept să o batem pe Dinamo!”

>

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. - pe Dinamo)!”, a spus Cîrjan.

„Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare. 

Ieri (n.r. - de centenar) a fost o zi specială, n-am trăit niciodată așa ceva. Abia aștept să aud fanii la primul nostru meci. 

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot. 

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a mai spus Cârjan.

FOTO. Imagini din aeroport de la plecarea Rapidului

Lotul deplasat de Rapid în Slovacia:

  • PORTARI: Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu, Codruț Sandu
  • FUNDAȘI: Cristian Săpunaru, Junior Morais, Dragoș Grigore, Alexandru Iacob, Răzvan Onea, Iulian Cristea, Florin Ștefan, Christopher Braun
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Albu, Xian Emmers, Funsho Bamgboye, Mattias Kait, Eduard Dănilă, Valentin Costache, Jayson Papeau, Alexandru Ioniță, Ștefan Pănoiu, Răzvan Oaidă, Gabriel Gheorghe, Andrei Ciobanu, Cătălin Cîrjan, Borja Valle
  • ATACANȚI: Marko Dugandzic, Omar El Sawy, Alexandru Stan

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.