Liga 1

Primul lider al galeriei Rapidului, copleșit la Centenar: „M-am simțit și jenat. Să mai luam o dată titlul și pot să mă ușchesc!”

+6 Foto
Sursă foto: Facebook @Handbal Rapid București

Articol de Marius Mărgărit  —  luni, 26 iunie 2023

Prezent la Centenarul Rapidului, Mihai Ioan (77 de ani), zis „Mache”, primul lider al galeriei giuleștene, a povestit pentru GSP ce a trăit aseară la sărbătoarea alb-vișinie.

„Mache” a spus că s-a simțit „copleșit de emoție. Cei de la club mi-au trimis o mașina acasă, iar la stadion mi-au dat un scaun cu rotile, că nu mai pot merge, din cauza operațiilor la picioare. Și un voluntar m-a plimbat peste tot. 

Afară ploua, dar au venit la mine sute de oameni să mă salute, să facem poze. Unii mi-au pupat mâinile, alții s-au pus în ghenunchi și mi-au pupat picioarele. M-am simțit și jenat și copleșit. Cei mai tineri au zis că știu despre mine din poveștile bunicilor, ale taților lor și așa au devenit rapidiști. Mi-au dat lacrmile, că așa sunt eu, mai plângăcios când vine vorba despre Rapid”. 

„Mache”, primul lider al galeriei giuleștene: „Să mai văd o dată Rapid campioană și pot să mă ușchesc!”

După titlul din 1967, Mihai Ioan, fost actor la teatrul de revistă „Constantin Tănase” scria versurile primelor cântece ale galeriei: „A fost incredibil să aud acele cântece vechi și acum, cântate de galerie la Centenar. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață să traiesc aceste clipe, să prind aniversarea de 100 de ani a Rapidului, zeul nostru. A fost un spectacol superb. De acum nu mai am decât o dorință. Să mai vad o dată echipa nostră canmpioană și după aia pot să mă ușchesc! Am mare încredere în domnul Șucu!”.

E bine dacă Becali nu lasă FCSB. Să le facă el pe toate acolo, să fie antrenor, să se ducă la muntele Athos, Porthos și Aramis, unde vrea el. Cât e el acolo, nu avem emoții cu ei

- Mihai „Mache” Ioan, primul lider al galeriei Rapid

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase de la Centenarul Rapidului:

VIDEO. Moment superb aseară, la 19:23: intonarea imnului Rapidului

>

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.