Stranieri

Italienii susțin că Louis Munteanu are 3 echipe din Serie A pe urmele sale

+34 Foto
Louis Munteanu, la Europeanul U21 // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 26 iunie 2023

Trei cluburi din Serie A s-au interesat de atacantul român Louis Munteanu (20 de ani), care ar trebui să revină la Fiorentina după ce a fost cedat la Farul sub formă de împrumut sezonul trecut.

Cumpărat de Fiorentina în 2020 cu 1,7 milioane de euro, Louis Munteanu s-a întors sezonul trecut în România, la Farul, clubul care-l vânduse în Italia.

Munteanu a fost piesă importantă în echipa cu care Gică Hagi a cucerit titlul, cu 10 goluri și 6 pase decisive, inclusiv o reușită în meciul decisiv cu FCSB (3-2), și le-a atras atenția mai multor formații din elita Italiei.

Louis Munteanu are 3 echipe din Serie A pe urmele sale

Conform publicației italiene CalcioMercato, Empoli, locul 14 în sezonul trecut de Serie A, plus Frosinone și Cagliari, două dintre nou-promovate, i-ar fi întrebat pe cei de la Fiorentina care este situația lui Munteanu, dacă românul va fi disponibil pentru un împrumut sau transfer definitiv în această vară.

Louis este dorit în continuare și la Farul. Gică Hagi a și făcut un apel public în acest sens: „Cred că mă aude toată lumea. Ne-am dori ca Munteanu să mai stea un an cu noi, dar depinde de Fiorentina”.

În prezent, Munteanu face parte din lotul României convocat la Campionatul European U21. El a fost titular, ca extremă dreapta, în primele două meciuri din faza grupelor, 0-3 cu Spania și 0-1 cu Ucraina, partide în care a lăsat de dorit prin evoluțiile sale.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.