Liga 1

Prins conducând fără carnet, Daniel Chiriță și-a recunoscut greșeala: „Am riscat...” » Pedeapsa primită

Daniel Chiriță (49 de ani), fostul fundaș consacrat în tricoul Petrolului, a fost reținut de polițiștii din Ploiești pentru conducere fără permis.

Articol de David Marinescu  —  marţi, 27 iunie 2023

Daniel Chiriță (49 de ani), fostul fundaș consacrat în tricoul Petrolului, a fost prins conducând fără permis și este plasat în sub control judiciar. 

UPDATE MARȚI, 22:00 / Daniel Chriță: „A fost o greșeală”

Daniel Chiriță a fost plasat sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara în următoarele 60 de zile.

„A fost o greșeală, atât. Am luat mașina, deși am avut permisul suspendat. Am vrut să-l duc pe tata la spital. Are piciorul amputat și am riscat, ce să mai”, a spus fostul apărător al Petrolului, potrivit Ziarul Incomod.

Daniel Chiriță, prins conducând fără carnet

Daniel Chiriță a fost prins luni conducând, deși avea permisul suspendat de mai mult timp. Pentru fostul fundaș a fost a treia abatere similară.

De această dată, echipajul de la Poliția Rutieră Prahova, nu l-a mai iertat, potrivit Ziarul Incomod. Informația a fost confirmată pentru GSP de surse din cadrul IPJ Prahova.

Chiriță a fost reținut 24 de ore și dus ulterior la audieri. Marți, Daniel ar urma să apară în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Daniel Chiriță, legendă a Petrolului

Daniel Chiriță, produs fotbalului prahovean, a început cariera la Petrolul, club alături de care a cucerit o Cupă a României, în sezonul 1994/1995. A mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Rapid, FC Național, Șahtior, Zenit Sankt Petersburg, Metalist sau UTA.

Chiriță a bifat și 9 apariții în naționala U21 a României.

Cel mai recent, Chiriță a fost antrenor-finanțator la gruparea Petrolul ’95 Ploiești, în eșaloanele inferioare ale Prahovei. Apoi a deschis o școală de fotbal care îi ocupa tot timpul.

VIDEO. Experiența lui Daniel Chiriță cu patronul interlop de la Stal Alcevsk: „Eu mergeam cu avionul lui privat, restul echipei cu autocarul”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.