Liga 1

Amendat de FRF, Mihai Stoica a răbufnit: „Strigător la cer! Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly!”

Mihai Stoica

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 26 June 2023

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat acid după ce Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să-l amendeze cu 5.000 de lei pentru declarațiile făcute despre arbitrul Rareș Vidican.

În finalul lunii aprilie, după Rapid - FCSB 1-0 în play-off-ul SuperLigii, Mihai Stoica a răbufnit la adresa arbitrului central Horațiu Feșnic și a celui din camera VAR, Rareș Vidican.

Reclamat la Comisia de Disciplină pentru afirmațiile sale, MM și-a aflat astăzi pedeapsa, o amendă de 5.000 de lei cu care oficialul de la FCSB nu este deloc de acord.

Mihai Stoica, despre amenda de la FRF: „Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly!”

Eu am fost amendat pentru o convorbire imaginară. Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly, așa ar merita. Este, efectiv, strigător la cer!

Am zis că Vidican vorbește singur: «E de roșu». «Hai, mă, nu e de roșu, o lăsăm așa». Pentru asta am fost amendat eu!

Mi se pare o chestie fără noimă și temei. Am spus clar că era un monolog imaginar!”, a precizat Mihai Stoica în această seară la OrangeSport.

Afirmațiile pentru care Mihai Stoica a fost amendat

Iritat că Vidican a considerat că nu se impunea acordarea cartonașului roșu nici la intrarea lui Onea asupra lui Compagno, nici la cea a lui Dragoș Grigore asupra lui Compagno, MM a răbufnit după Rapid - FCSB:

„Apare pe tabela de marcaj «Verificare VAR - posibil cartonaș roșu». Și ce credeți? Nu se duce Feșnic să vadă.

Cum adică e verificare? S-a verificat singur Vidican? S-a autosesizat, apoi s-a automustrat? «Băi Vidicane, prost mai ești, cum să fie posibil cartonaș roșu? E galben în toată seara asta frumoasă, giuleșteană». Se poate așa ceva? Este odios!”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.