Liga 1

FC Botoșani a anunțat a patra plecare din această vară

Ayrton Mboko (nr 14) a plecat de la FC Botoșani. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 27 iunie 2023

FC Botoșani a anunțat, astăzi, despărțirea de fundașul dreapta belgian Ayrton Mboko (25 de ani), fotbalist sosit în iarna acestui an în Moldova, de la Farul Constanța. 

Ayrton Mboko a plecat de la FC Botoșani 

La FC Botoșani, Ayrton Mboko a jucat 8 meciuri și a dat două pase de gol. A mai trecut prin carieră pe la Standard Liege (Belgia), Union St. Gilloise (Belgia), Beerschot (Belgia), Academica Clinceni și Farul Constanța. 

La Clinceni, Ayrton Mboko a jucat în perioada februarie 2022- iulie 2022 și a contabilizat 7 apariții, fără vreo realizare. La Farul a evoluat între iulie 2022 și ianuarie 2023, adunând însă numai un meci, în acest sezon, în Cupa României Betano (CSM Alexandria - Farul 2-2, în faza grupelor). 

Mulțumim, Ayrton Mboko!
FC Botoșani anunță despărțirea de fundașul dreapta Ayrton Mboko, după o jumătate de sezon petrecută de acesta pe „Municipal”. Apărătorul belgian a evoluat în „roș-alb-albastru” în opt partide, reușind să contribuie cu două pase decisive.
Îi mulțumim lui Ayrton pentru perioada petrecută alături de noi și îi dorim mult succes în continuare!

-comunicat FC Botoșani

Bursa transferurilor la FC Botoșani 

  • Antrenor: Marius Croitoru (nou)
  • Veniri: Răzvan Began (Sepsi)
  • Reveniri: Martin Remacle (U Cluj), Adrian Chică-Roșă (FC Brașov), Andrei Ureche (FC Brașov), Adrian Moescu (Ceahlăul), Bogdan Filip (Foresta Suceava)
  • Plecări: Eduard Pap (ETO Gyor), M. Roman I (retras), George Dragomir (Poli Iași), Ayrton Mboko (liber)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.