Stiri extrasport

Fosta soție a lui Steliano Filip a reacționat după ce fotbalistul s-a recăsătorit: „Am fost fericită pentru el”

+24 Foto
Bianca Marina. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 27 iunie 2023

Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, a avut prima reacție după ce fotbalistul s-a căsătorit în weekend cu Fiviane. Ce mesaj i-a transmis bruneta înainte de nuntă.

Steliano Filip, fundașul maghiarilor de la Mezokovesd, s-a căsătorit pe 24 iunie cu Fiviane. Bianca Marina, fosta soție a fundașului, nu s-a ferit să vorbească despre evenimentul care a avut loc în viața tatălui fetiței sale.

Bianca Marina a reacționat după ce Steliano Filip s-a recăsătorit

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat la începutul anului 2021. Ce doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună o fetiță. Fiica lor a fost prezentă la nunta tatălui.

„Bineînțeles că fetița noastră a participat, nu am avut nimic împotrivă, este tatăl ei. El acum are o nouă familie și trebuie ca și ea să cunoască familia, să stea cu soția lui. Mi se pare normal. Totuși, sunt căsătoriți. Nu mă pot pune împotriva nimănui. Am fost fericită pentru el și i-am dorit «Casă de Piatră»”, a declarat Bianca Marina, la Antena Stars

Bianca Marina are un nou iubit

Fost soție a lui Steliano Filip a recunoscut că și ea și-a refăcut viața și de ceva timp este într-o relație.

„Sunt foarte fericită. Nu cred că am fost mai fericită ca acum niciodată, doar atunci când am născut. Este primul bărbat care mă respectă cu adevărat, mă protejează, mă iubește și face numai lucruri bune”, a mai declarat ea pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.