Liga 1

Dinamo ia atitudine după ieșirea lui Becali: „Vom sesiza forurile competente!”

Dinamoviștii i-au dat replica lui Becali / foto: GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Remus Dinu  —  marţi, 27 iunie 2023

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a explicat de ce „câinii” s-au poziționat împotriva eliminării regulii U21 din Liga 1, ipostază care l-a determinat pe Gigi Becali să recurgă la jigniri la adresa clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Furios că Dinamo s-a numărat printre cluburile care s-au pus de-a curmezișul în calea dorinței lui Becali de a scăpa de regula U21, patronul de la FCSB a ironizat-o pe nou-promovată: „Ei oricum sunt sclavi, nici n-au stăpân”. La câteva ore distanță, prin vocea lui Vlad Iacob, roș-albii au reacționat.

VIDEO. Vlad Iacob: „Am considerat că așa e mai bine pentru Dinamo și pentru fotbalul românesc”

>

„Nu am ce să comentez legat de declaraţia domnului Becali. Sunt alţii care pot comenta în legătură cu dânsul. Consider că nu trebuie să se ajungă la astfel de jigniri dacă altcineva are o altă părere faţă de dânsul

Legat de motivul votului, am considerat că e mai bine aşa pentru Dinamo şi implicit pentru fotbalul românesc. 

Niciodată nu am luat legătura cu cineva de la LPF, care să ne inducă ideea de a vota într-un anumit fel. Repet, am votat doar cum am considerat că e mai bine pentru Dinamo şi fotbalul românesc. 

Probabil vom sesiza și noi forurile abilitate în acest sezon”, a spus Vlad Iacob, potrivit orangesport.ro

Vlad Iacob / foto: Raed Krishan (GSP)

Gigi Becali: „Dinamo nu m-a dezamăgit, că ăia sunt sclavi!”

Gigi Becali a pus la zid cluburile care din prima ligă care s-au opus eliminării regulii U21:

„Cel mai mult m-a dezamăgit Rapidul, că e sclav, la fel ca Șucu. Nu cred că votau așa fără ordin de la Șucu. Voluntari m-a dezamăgit. Nu-l credeam în stare pe finul meu, Pandele, să fie sclav. 

E posibil ca Bălănescu să-l fi întrebat. Dinamo nu m-a dezamăgit, că ăia de acolo oricum sunt sclavi. Ei nici nu au stăpân, au un d-ăsta ca Iacob”, a mai punctat Gigi Becali.

Gigi Becali, fail la Adunarea Generală a LPF

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost prezent astăzi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, în tentativa sa de a schimba regulamentul Superligii din sezonul următor, dar și pentru a scoate din regulament criteriul U21. Demersul lui Becali n-a avut sorți de izbândă: Gigi a avut doar șase aliați, în timp ce șapte au votat contra. Două echipe s-au abținut de la vot.

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.