Nationala

Emil Săndoi: „Când a fluierat arbitrul finalul, contractul meu s-a terminat!” » Concluzie amară: „Asta e o problemă a fotbalului românesc”

+35 Foto
România U21 a remizat în ultimul meci de la EURO 2023, scor 0-0 împotriva Croației U21. Selecționerul Emil Săndoi a dat de înțeles că nu va continua pe banca „tricolorilor” și a găsit mai multe probleme în fotbalul românesc.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 28 iunie 2023

România U21 a remizat în ultimul meci de la EURO 2023, scor 0-0 împotriva Croației U21. Selecționerul Emil Săndoi a dat de înțeles că nu va continua pe banca „tricolorilor” și a găsit mai multe probleme în fotbalul românesc. 

Întrebat despre viitorul său pe banca reprezentativei de „tineret”, Emil Săndoi a transmis că i-a expirat contractul și că nu se agață de vreo înțelegere. 

Emil Săndoi: „Contractul meu cu FRF a expirat după fluierul final!”

„Să știți că eu îmi termin contractul cu FRF. Când a fluierat arbitrul finalul jocului, contractul meu s-a terminat. Eu nu m-am agățat niciodată, nu cred că există vreun președinte de club care să afirme că a avut discuții cu mine referitoare la contract, că mai am câteva luni. 

Sunt un om fair-play, de fiecare dată îmi propun să pot sta cu fruntea sus în fața oricui. Și după acest turneu, chiar dacă rezultatele nu sunt cele așteptate, cred că e o realitate a fotbalului românesc. Avem probleme în jocurile internaționale”, a spus Emil Săndoi la TVR 1. 

Emil Săndoi, concluzii după EURO 2023

„Azi a fost un joc încins, echilibrat în marea majoritate a timpului. Pe final am avut de suferit, după ce am făcut schimbările. Mulți dintre jucători au făcut un efort fantastic, Țicu, Pantea, Racovițan, Dican, Dragoș Albu, Ișfan a jucat aproape trei meciuri întregi. Am pierdut ușor mingea, adversarul a ajuns în situații în care putea înscrie ușor.

Fane Târnovanu a avut o evoluție cum ne-a obișnuit, vreau să îl felicit pentru partida foarte bună pe care a făcut-o. Eu am spus-o de la început că este un nivel foarte ridicat. Poate n-am fost pregătiți pentru această competiției. Jucători accidentați, unii care n-au fost lăsați de cluburi, ritmul infernal al competițiilor.

Sunt adversari care joacă în campionate puternice. Dacă în primul joc am suferit la posesie, lucru care nu e întâmplător. Am revăzut toate meciurile dinainte să vin, mereu am fost deficitari. Este o problemă a fotbalului românesc! 

Din punct de vedere al selecției nu îmi reproșez absolut nimic. Poate o lipsă de inspirație. La meciul cu Spania era foarte dificil să facem mai mult”, au fost concluziile lui Săndoi. 

VIDEO. Suporterii au cerut demisia tututor: „Ole, ole, ole, ola, FRF demisia”

>

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.