Liga 1

Mandorlini îl asigurase că rămâne la CFR Cluj, apoi i-au făcut vânt: „Mi s-au tăiat picioarele când am aflat”

Andrea Mandorlini nu a dorit să lucreze cu Alin Minteuan la CFR Cluj

Articol de Alexandru Barbu, Cătălin Stroia  —  Wednesday, 28 June 2023

Alin Minteuan, 46 de ani, nu va mai fi antrenor secund la CFR Cluj începând cu sezonul viitor.

Inițial, noul „principal” al „feroviarilor”, italianul Andrea Mandorlini, i-a spus lui Minteuan că va face parte din staff și pentru stagiunea 2023-2024. Însă cu o zi înainte ca CFR să plece în cantonamentul de la Brașov, șefii ardelenilor l-au anunțat telefonic pe fostul colaborator al lui Dan Petrescu, acum la Jeonbuk, că nu se mai află în vederile clubului.

CFR Cluj nu-i prelungește contractul lui Alin Minteuan

Contactat de GSP.ro, acesta s-a declarat surprins și mâhnit de hotărârea clujenilor: „Mi s-au tăiat picioarele (n.r. - când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție. Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”.

Contractul lui Minteuan cu CFR Cluj expira pe 30 iunie. Clubul a decis să nu-i mai prelungească înțelegerea.

Alin Minteuan

Alin Minteuan a petrecut aproape 20 de ani la CFR Cluj: 7 ani ca jucător și restul ca antrenor, secund sau tehnician la echipele de tineret.

VIDEO. Alin Minteuan: „Cârțu e un om fantastic! Ar fi putut discuta ore-n șir cu jucătorii, iar Bergodi ne distrugea cu tactica”

>

Tot despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.