Selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani) și elevii lui au dezvăluit alimentele care nu lipsesc niciodată din meniul lor.
Edi Iordănescu a scăpat pentru moment de grija preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 și a abordat și subiecte mai lejere. Fructele și legumele sunt nelipsite din alimentația selecționerului. Nici elevii lui nu se abat de la regulă.
„Eu sunt fan avocado şi atunci soţia ştie că nu trebuie să lipsească. De obicei, la micul dejun mănânc fructe, cereale, câteodată cu iaurt, cu miere”, a dezvăluit Edi Iordănescu, potrivit Antena Sport.
„Îmi plac portocalele, bananele, strugurii. Cereale de obicei la micul dejun, că mă trezesc cam la limită!”, a spus Horaţiu Moldovan.
Tudor Băluță, campionul României cu Farul, are alte preferințe: „Îmi place mangoul foarte mult, ananasul, îmi plac şi fructele de pădure”.
„Eu de obicei îmi fac omletă din albușuri de ou, jumate de avocado și pâine prăjită”, a spus Radu Drăguşin, cel mai bine cotat fotbalist român în acest moment.
România, în grafic pentru EURO 2024
În ciuda unor prestații modeste în Kosovo și Elveția, două remize obținute cu multă suferință, România este în cărți pentru calificarea la Campionatul European din 2024.
„Tricolorii” ocupă poziția secund, una care ar aduce calificarea, cu 8 puncte. Lideri sunt elvețienii, cu 10 puncte.
{{text}}