Liga 1

Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”

Helmut Duckadam

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 29 June 2023

Helmut Duckadam (64 de ani), fost președinte de imagine la FCSB, se întreabă dacă nu cumva clubul lui Gigi Becali caută să-l transfere pe Victor Dican (22) de la FC Botoșani.

Cu Iulian Cristea și Joonas Tamm dați afară, FCSB se află în căutare de fundași centrali cu care să abordeze următoarea stagiune. Roș-albaștrii l-au transferat pe sud-africanul Siyabonga Ngezena și mai caută un stoper.

Helmut Duckadam se întreabă dacă nu cumva fotbalistul vizat de FCSB este Victor Dican, internațional U21 de la FC Botoșani. Dican este „închizător” de meserie dar poate evolua și în centrul defensivei, așa cum a făcut-o la Campionatul European din această lună.

Helmut Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”

„[Becali] a zis că mai vrea un fundaș central, care este sub contract. Nu știu dacă nu se referă cumva la Dican. Nu știu, zic și eu. Îmi place”, a afirmat Duckadam, conform digisport.ro

Prezent în studio, Narcis Răducan, fost jucător la Steaua, i-a dat dreptate lui Duckadam: „Nu e rău, îmi place și mie”.

Iftime n-ar vrea să-l vândă pe Victor Dican

Victor Dican a fost cumpărat de FC Botoșani în vara lui 2022, de la U Cluj. Fotbalistul cu profil defensiv a jucat 41 de meciuri pentru moldoveni, în care a înscris un gol și a pasat decisiv la alte 5 reușite.

Victor Dican (stânga) // foto: Imago Images

În această lună, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a transmis pentru sport.ro că Dican este netransferabil:

„Cu Dican sunt discuții, dar nu sunt dispus să-l dau! Acum nu mai e under, dar e foarte important pentru grup. E deștept, acum e la națională. Prinde meciuri acolo. Cu siguranță, va mai crește. Nu mă grăbesc să plece și nici el nu se gândește la asta. Poate vara viitoare”. 

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.