Campionate

Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”

În stânga, Zlatan Ibrahimovic și Cristi Chivu la Inter, în 2007 // foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  joi, 29 iunie 2023

Valentin Sălăgean (65 de ani), om de afaceri și apropiat al lui Gigi Becali, patronul FCSB, a relatat la GSP Live cum a decurs o întâlnire neașteptată cu Zlatan Ibrahimovic, pe atunci jucător la Inter Milano. Fostul mare atacant suedez a comis un derapaj rasist, încercând să glumească cu interlocutorul: „Să fiți ai naibii de țigani”.

De-a lungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru multe cluburi uriașe din Europa. Între 2006 și 2009 a fost legitimat și la Inter Milano, unde l-a avut coechipier pe Cristi Chivu vreme de doi ani, între 2007 și 2009.

În acea perioadă, Valentin Sălăgean a dat nas în nas cu Zlatan și colegii săi în timpul unei vacanțe în Milano. Omul de afaceri a povestit la GSP Live ce a urmat.

Zlatan Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și alt român în holul hotelului

„Stăteam la hotelul Melia, unde fac cantonament AC Milan și Inter. Fii atent ce pățesc acolo!

Mă duc într-o dimineață la micul dejun cu soția. În hol era echipa lui Inter. Mourinho, pe care l-am cunoscut la Gigi, la palat, Ibrahimovic și Chivu. Chivu zice: «Ce faci, Vali?».

>

Și Ibrahimovic, arogant, face: «Un altro zingaro come te!» (n.r. - «Un alt țigan ca tine!»). Îi zic: «Io credo che sei piu zingaro tu». (n.r. - «cred că tu ești mai țigan decât mine»).

El zice: «Bravo, îmi place!». A început caterinca. Ibrahimovic e profesor. A dus la tăvăleală, și el m-a tăvălit.

Zice: «Spune-i doamnei să meargă să mănânce și tu rămâi aici!». Să mă tăvălească la vrăjeală. Și a început: «Să fiți ai naibii de țigani! Ați venit și ați invadat Europa». Numai glume”, a povestit Sălăgean.

VIDEO. Emisiunea integrală cu Valentin Sălăgean

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.