Liga 2

„Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar

Daniel Stanciu / Captură FC Argeș TV

Articol de Remus Dinu  —  joi, 29 iunie 2023

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a fost prezent joi la conferința de prezentare a noului antrenor al alb-violeților, Alexandru Pelici. 

Oficialul n-a fost scutit de unele întrebări privind salariul pe care-l încasează la Pitești, dar și despre atribuțiile care-i intră în fișa postului, aspecte pentru care a fost contestat de suporteri, mai ales după retrogradarea echipei în Liga 2

Vorbind despre strategia alb-violeților din noul sezon, în cadrul unei conferințe care a durat mai bine de o oră, Daniel Stanciu a fost întrebat de măsurile care urmează să fie adoptate în club în această vară: „La nivel de staff administrativ, se vor plafona salariile?”, a fost una dintre temele abordate de jurnaliști. 

Daniel Stanciu: „Credeți că am salariul mare?”

>

„Da, normal!”, a răspuns inițial Stanciu, pentru ca apoi să primească o întrebare frontală: „Și al dumneavoastră?”

„De ce? Credeți că am salariul mare? Informațiile voastre sunt greșite, nu cunoașteți cifrele de pe piață. Vă mulțumesc că vă interesează salariul meu, dar e mic, foarte mic. Și e același salariu pe care l-am avut și la Liga 1”. 

Daniel Stanciu încasează la FC Argeș un salariu de aproximativ 4.000 de euro, conform informațiilor GSP.ro. 

Daniel Stanciu: „Eu am retrogradat echipa? Eu am antrenat-o?”

Ulterior, Stanciu a revenit: „Stați să explic niște lucruri. Sper să se uite cât mai multă lume la conferință, ca să nu avem iar tot felul de întrebări. 

Sezonul trecut, de partea sportivă s-a ocupat domnul Jean Vlădoiu, care era managerul sportiv, alături de Andrei Prepeliță. Ei au făcut o listă și au spus clar că ei răspund de rezultate. În iarnă, a venit domnul Croitoru, care a pus condiția de a hotărî transferurile. 

Apoi, a venit domnul Tunaru, alături de Vintilă. Care e rolul meu? Că am văzut că e o agitație, toată lumea se interesează de rolul meu. Eu am retrogradat echipa? Eu am antrenat-o? Eu am făcut transferurile? Eu am plătit?”.

Întrebat despre atribuțiile pe care le are la clubul din Trivale, Stanciu a spus: „Eu mă ocup de departamentul de comunicare, imagine, de relația cu FRF / Liga Profesionistă, de marketing și organizare la club. Ăstea-s punctele de care mă ocup, de partea sportivă se ocupă domnul Tunaru”.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.