Liga 1

Altă anomalie! Adrian Mititelu a anunțat cine o va antrena pe FCU Craiova în noul sezon: „Să fie lăsat să-și facă treaba!”

Adrian Mititelu

Articol de David Marinescu  —  joi, 29 iunie 2023

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, lasă de înțeles că, după despărțirea prematură de Joao Janeiro, va miza în continuare pe tandemul Dan Vasilică - Florin Drăgan, oamenii desemnați să conducă echipa în cantonament. Totuși, patronul oltenilor susține în același timp și că vrea să aducă un antrenor de drept care „să-i acorde autonomie preparatorului fizic”.  

Continuă anomaliile de la FCU Craiova! Adrian Mititelu și-a expus strategia unică pe care vrea s-o abordeze la FCU în următorul sezon. După ce a încheiat socotelile cu Joao Janeiro, la nici trei săptămâni de la instalare, patronul juveților și-a propus să angajeze un alt antrenor, deși principalele decizii vor fi luate de Florin Drăgan (n.r. - antrenorul secund din acte) și Dan Vasilică(n.r. - preparatorul fizic al alb-albaștrilor) .

Adrian Mititelu: „Lumea îl lăuda pe Nicolo Napoli, dar Florin Drăgan făcea 90% din lucruri”

„În acest moment, echipa este antrenată de cei care au pregătit echipa de la momentul plecării lui Croitoru (n.r. - Drăgan și Vasilică). Eu am mare încredere în acești oameni și o să-i ajut cu alt antrenor licențiat PRO în perioada următoare. Strategia cu Drăgan și Vasilică a dat roade, am încredere în această echipă, indiferent de ce zic unii. 

Nu vă luați după modelul lui Gigi Becali! (n.r. - de a instala un „principal”-marionetă). Voi aduce încă un antrenor licențiat, care să completeze echipa. Dar preparatorul fizic are libertate și autonomie totală! Voi aduce un antrenor care să-i dea autonomie preparatorului fizic. E o situație mai atipică, dar asta e. 

Florin Drăgan e un necunoscut pentru dumneavoastră, dar muncește foarte mult, știe fotbal, e foarte dedicat. Lumea l-a lăudat pe Nicolo Napoli, dar nimeni nu știa că Florin Drăgan făcea peste 90% din lucruri”, a spus Mititelu, la „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Adrian Mititelu: „Aduc un antrenor care să lase preparatorul să lucreze”

Finanțatorul din Bănie a continuat:

„Toți mă înjură că nu l-am ținut pe Napoli. E prietenul meu, n-am nimic cu el. S-a întâmplat ca echipa să aibă rezultate după revenirea lui Napoli, dar oamenii nu știau ce e în spate. 

Nicolo știa unde vine, știa că trebuie să le lase mână liberă lui Drăgan și Vasilică. Dan Vasilică are autonomie! Să fie lăsat să-și facă treaba! Repet, aduc un antrenor care să lase preparatorul să lucreze. Cred că o să fie român de data asta”.

VIDEO Dan Vasilică, despre zvonul scandalului dintre el și Joao Janeiro: „Nici n-am avut când să avem divergențe”

Citește și alte știri de acutalitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.