Liga 1

5 detalii din cantonamentul lui Dinamo din Slovenia: primele goluri ale noului atacant + update la echipamentul de Liga 1

5 detalii din cantonamentul lui Dinamo din Slovenia FOTO: facebook.com/tribunadinamo222

Articol de Ioana Mihalcea  —  joi, 29 iunie 2023

Dinamo se află în această perioadă la pregătire centralizată în Slovenia. „Câinii” au un program strict, cu antrenamente zilnice și 3 meciuri de pregătire. Au însă timp și de momente ocazionale de relaxare, iar atmosfera e una foarte bună, după cum o arată imaginile din cantonament.

Iată câteva detalii din fieful roș-albilor de la Zrece:

1. Dinamoviștii au jucat la meciul cu Slaven Belupo, 1-0, în echipamente noi. 

FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Nu e încă oficial dacă acestea vor fi tricourile pentru sezonul 2023-2024 de Liga 1, dar ele sunt trecute pe site-ul Macron ca echipamente noi de joc - Themis Jersey, în două variante standard, de catalog, una roșie cu imprimeuri albe și una albă cu imprimeuri roșii.

2. Cei de la Radio Dinamo, prezenți în cantonamentul echipei, au precizat că Ovidiu Burcă a folosit un sistem cu 3 fundași în primul amical, în prima repriză cu Larrucea între Giafer și Grigore, iar în a doua cu Patriche în locul spaniolului. Ghezali a jucat vârf. Crețu și Oncescu nu au primit deloc minute în primul meci amical, iar Bena e accidentat. 

Antrenorul a folosit acest sistem cu 3 fundași în Liga 2, în general cu succes, și ar putea apela la el și pe prima scenă.

3. Atacantul Hakim Abdallah a ajuns în cantonamentul din Slovenia și se pregătește deja sub comanda lui Ovidiu Burcă. Ar putea fi folosit în următorul amical, cu maghiarii de la Zalaegerszeg, pe 2 iulie. 

Cei de la Tribuna Dinamo au filmat primele reușite ale vârfului de 25 de ani, venite la antrenamentul de azi:

>

4. Denis Oncescu a împlinit 19 ani și a fost sărbătorit în cantonament de roș-albi:

>

5. Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună, dinamoviștii relaxându-se pe malul unui râu după antrenamentul de refacere de joi. 

În imagini postate de Filip Dujmovic pe InstaStory, portarul se amuză de faptul că atacantul lui Dinamo a alunecat și a fost „luat” de apă: „La revedere, Alex Pop”. 

>

Lotul lui Dinamo în cantonamentul din Slovenia:

  • Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic
  • Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzăr
  • Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Ionuț Borcea, Cristian Ionescu, Alex Irimia, Nelut Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu
  • Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali, Hakim Abdallah

Amicalele următoare: 

  • 2 iulie » vs. Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei)
  • 5 iulie » vs. Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.