Stranieri

Echipa lui Ronaldo ar pregăti o ofertă pentru fotbalistul român care a retrogradat în liga a treia

Alexandru Pașcanu/ foto: Instagram

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 30 iunie 2023

Real Valladolid, echipa patronată de Ronaldo Nazario, ar vrea să îl transfere pe Alexandru Pașcanu (24 de ani), fundașul central de la Ponferradina.

Fostul internațional de tineret a retrogradat cu echipa sa în liga a treia spaniolă la finalul sezonului trecut și ar vrea să plece. El este dorit de Valladolid, care ar fi dispusă să plătească un milion de euro pentru transfer, potrivit Pucela Fichajes, un site apropiat de clubul lui Ronaldo Nazario.

Alexandru Pașcanu, dorit de Real Valladolid

Dacă transferul lui Pașcanu la Valladolid se va realiza, românul va juca din nou în La Liga 2. Echipa lui Ronaldo a retrogradat din prima ligă spaniolă la finalul sezonului trecut, iar în stagiunea următoare vrea să atace promovarea.

Pașcanu ar fi preferatul conducerii lui Valladolid pe postul de fundaș central, însă Real ar avea concurență, potrivit sursei menționate. Sporting Gijon, Levante și Tenerife l-ar urmări cu atenție pe Pașcanu.

Alexandru a jucat 3 ani la Ponferradina, după mutarea de la CFR Cluj. Fundașul român a mai evoluat în carieră la FC Voluntari și la echipele de tineret ale lui Leicester.

Pașcanu a bifat 36 de meciuri în sezonul trecut din La Liga 2, în 81% din cazuri a fost titular, a marcat două goluri și a dat 3 pase decisive. Pașcanu este cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, exact suma cerută de Ponferradina în schimbul lui.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.