Liga 2

CSA Steaua a prezentat portarul trecut pe la FCSB și CFR Cluj » „Coșmarul” lui Dinamo a ajuns și el în Ghencea

Boiciuc, la barajul U Cluj - Dinamo / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 30 iunie 2023

CSA Steaua a oficializat astăzi transferurile lui Adrian Frânculescu (portar, 18 ani), David Maftei (fundaș dreapta, 18 ani), Alexandru Boiciuc (atacant, 25 de ani) și Mario Topuzov (atacant, 23 de ani). 

CSA Steaua pornește la drum într-un nou sezon plin de incertitudini, fără drept de promovare și cu mulți fotbaliști care amână semnarea prelungiri. Daniel Oprița, confirmat pentru moment pe banca tehnică, își construiește un lot interesant, având obiectiv calificarea în play-off. 

„Coșmarul” lui Dinamo, transferat de CSA Steaua

Cel mai important transfer prezentat astăzi este moldoveanul Alexandru Boiciuc, fotbalist cu CV important, ultima dată sub contract cu Gloria Buzău.

Boiciuc trezește amintiri neplăcute fanilor rivalei Dinamo. A marcat un gol în U Cluj - Dinamo, scor 2-0, turul barajului pentru menținere/retrogradare din sezonul 2021/2022.

Alexandru Boiciuc

Atacantul în vârstă de 25 ani a perforat poarta „câinilor” și în play-off-ul trecut din Liga 2, în remizele Buzău - Dinamo, 1-1 și 2-2.

Vreau să obțin promovarea cu această echipă, așa cum am obținut și cu U Cluj. Daniel Oprița mi-a urat mult succes și mi-a spus să obținem lucruri frumoase împreună. Stilul de joc pe care Steaua îl practică este pe stilul meu. Nu am o problemă cu concurența. Voi fi mândru dacă voi juca titular. Dacă nu, îmi voi susține colegii.
- Alexandru Boiciuc, pentru site-ul oficial al Stelei

Portar trecut pe la FCSB și CFR Cluj 

O altă noutate din cantonamentul „militarilor” este Adrian Frânculescu, un portar în vârstă de 18 ani, trecut prin academia celor de la FCSB. Sezonul trecut a evoluat pentru echipa secundă a celor de la CFR Cluj.

E un pas înainte, am deja o săptămână cu băieții. Mă bucur că am venit aici, sper să reprezint acest club cu mândrie.
- Adrian Frânculescu

Adrian Frânculescu

În actuala perioadă de mercato, Steaua i-a mai adus pe Daniel Vîrtej (fundaș, 25 de ani), Alexandru Buziuc (atacant, 29 de ani) și Mihai Dobrescu (fundaș, 30 de ani).

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.