Liga 1

Caniculă la București, antrenament în ploaie pentru FCSB la Apeldoorn » Cele mai tari imagini din cantonamentul roș-albastru

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu, Ionuţ Iordache  —  vineri, 30 iunie 2023

Vremea a fost în general bună în Olanda, în jurul a 20 de grade dimineața și seara, în momentele în care roș-albaștrii au avut antrenamente.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează

S-a mai întâmplat și să plouă, chiar tare în unele momente, ceea ce nu a dat peste cap programul fiindcă terenurile rezistă fără probleme, s-au păstrat în condiții foarte bune.

Pintilii și Charalambous s-au implicat și la începutul antrenamentelor în jocurile "șase contra doi" folosite ca parte din încălzirea pentru ședința de pregătire propriu-zisă.

Antrenorii participă împreună la ședințele de pregătire, uneori își împart lotul și comandă fiecare exerciții diferite pentru jumătatea pe care o gestionează.

FCSB are la dispoziție în Apeldoorn baza de pregătire a unei formații din liga a patra, un club care deține un teren principal cu iarbă naturală, încă două terenuri cu gazon normal și "un sintetic".

Pintilii a rămas pe terenul numărul unu cu jucători cu care a exersat faze pentru finalizare. Pe un teren secundar, Charalambous lucra cu cealaltă jumătate a lotului niște trasee ofensive, un antrenament tactic care urmărea să le ofere jucătorilor soluții pentru faza de atac.

Pe parcursul ședinței de pregătire, românul și cipriotul aveau să facă schimb de loturi, pentru ca toți fotbaliștii să fi trecut prin tot programul.

Pe Charalambous l-a ajutat pe teren Lucian Filip, secundul care i-a impulsionat pe jucătorii din atac să trateze foarte serios momentele în care ajungeau în poziții pentru finalizare.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.