Liga 1

PA, Coman!

Articol de Adrian Florea  —  sâmbătă, 24 mai 2008

Lista neagră a Rapidului, aprobată şi de Bölöni, începe cu numele portarului.

Mandatul lui Ladislau Boloni în Giuleşti debutează cu revoluţia de la nivelul lo­tului! Cel mai sonor nume de care conducerea vrea să se despartă e Dani Coman (29 de ani)! Cum de au ajuns oficialii la această concluzie? Picătura care a umplut paharul a fost refuzul portarului faţă de oferta de prelungire a contractului făcută de club. “Ar fi cîştigat un milion de euro în patru ani”, a anunţat conducerea.

Şefii cred că goalkeeperul nu mai are motivaţie pentru a conti­nua în Grant, i-au transmis şi lui Bö­­löni as­­ta, şi sînt gata să nego­cieze trans­ferul. Din ţară, favorită să-i obţină semnătura e FC Braşov, dar Coman nu s-a grăbit să-şi dea acordul pentru a merge sub Tîmpa, deoa­rece speră că Euro să-i des­chidă calea către o plecare în străi­nă­tate.

Căpitanul Maftei nu e nici el sigur că va continua în Grant, mai ales că le-a cerut deja acţionarilor să i se permită să se transfere. Sur­se autorizate susţin că vizaţi sînt şi fotbaliştii care au creat probleme în sezonul precedent, cei care au fost implicaţi în scandaluri, gen Bozovici şi Boya.

Muntenegreanul şi ca­me­ru­­nezul au fost prinşi conducînd sub influenţa alcoolului şi amen­daţi de poliţie, ori fotografiaţi de paparazzi ieşind din cluburi tîrziu în noapte.

Recordurile lui Coman la Rapid

- e giuleşteanul cel mai bine no­tat în Gazetă, cu o medie de 6,6

- a lipsit, din cauza acci­den­tă­ri­lor, în 33 de meciuri din cele trei se­zoane şi jumătate în Giuleşti

- are 20 de meciuri disputate în cupele europene. E al nouălea în topul all-time al rapidiştilor, condus de Măldărăşanu (38)

- e cel mai iubit fotbalist din lot. Suporterii au propus pe rapidisti.ro ca noul stadion care urmează să fie construit în Grant să poarte numele “Dănuţ Coman”! O altă idee a fanilor a fost aceea a organizării unei chete, prin care să strîngă bani pentru majorarea salariului portarului.

“Oferta pe care i-am înaintat-o lui Coman e de nerefuzat. Dacă totuşi n-o acceptă, după Euro discutăm transferul lui cu orice club interesat!”
George Copos acţionar Rapid

250.000 de euro ar cîştiga portarul la Braşov, plus o primă de 200.000 de euro la semnătură.

“Brescia îl vrea pe Herea”

Conform Anei Maria Prodan, impresarul lui Herea, mijlocaşul de 22 de ani e dorit în Serie B, la Bres­cia. Italienii ar fi dispuşi să plă­tească un milion de euro. Totuşi, Herea spune că nu se gîndeşte să părăsească Rapidul: “Ştiu că sînt cîteva oferte pentru mine, dar nu mă interesează. Eu mă simt bine în Giuleşti şi nu vreau să plec”.

Probleme de cantonament

Giuleştenii nu au reuşit încă să găsească un loc de pregătire în ţară. “Am fost la Cîmpulung, Gura Humorului şi Vatra Dornei, dar ba nu sînt condiţii de cazare bune, ba nu găsim teren sau sală de forţă. Voi merge şi la Rîşnov să văd ce este şi acolo”, a spus directorul tehnic Nae Manea pentru rapidisti.ro.

Ultimele noutăţi din Giuleşti

Atacantul Lucian Burdujan (foto) vrea ca sezonul următor să cîş­tige titlul şi Cupa UEFA cu Ra­pid: “Nu e imposibil, totul de­pin­de de noi şi de antre­norul care va veni”.

Fanii nu sînt de acord cu un eventual schimb Marius Con­stan­tin - Gabi Mureşan. 54% din­tre cei care au votat pe rapidisti.ro nu agreează tran­zac­ţia cu CFR, iar 36% cred că venirea lui Mureşan e benefică, dar vor şi păstrarea lui Cons­tan­­tin. Doar 10% acceptă ca între cei doi să se facă rocada.

Declaraţia zilei: Fathi Taher, acţionar Rapid

“Bölöni stabileşte lotul, salariile fotbaliştilor, tot! El e manager şi asta intră numai în responsabilitatea sa!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.