Tenis

Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”

Cristian Tudor Popescu este sigur că Simona Halep (31 de ani, 50 WTA) nu s-a dopat intenționat. Gazetarul face și o promisiune riscantă.

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 30 June 2023

Cristian Tudor Popescu este sigur că Simona Halep (31 de ani, 50 WTA) nu s-a dopat intenționat. Gazetarul face și o promisiune riscantă. 

Au trecut 10 luni de la ultimul meci jucat de Simona Halep în circuitul WTA. Depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022, dubla campioană de Grand Slam și-a prezentat apărarea în fața organizației independente Sports Resolutions. Așteaptă un verdict în perioada imediat următoare. 

Cristian Tudor Popescu: „Dacă Halep a introdus deliberat substanțe, nu mai scriu despre tenis!”

„Pata pe viața și cariera ei nu poate fi ștearsă, deși, repet, nu cred că este vina ei și nu a făcut asta în mod conștient. Vă spun clar că, dacă s-ar demonstra că Simona Halep și-a introdus în mod deliberat în organism substanțe dopante, eu nu mai scriu nimic despre tenis! 

Înseamnă că nu m-am priceput nici la om, nici la sport, dacă Simona a făcut așa ceva! Nu pot să cred, pentru că am urmărit-o atâția ani și niciodată n-am văzut la ea o încercare de a trișa în timpul jocului. 

Așa cum fac multe jucătoare: tot felul de trucuri, de tertipuri, pauze medicale și încercări de frâna adversarul când e pe val. N-am văzut-o niciodată făcând așa ceva”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Prosport

Care va fi verdictul în cazul Simona Halep? Riscă peste 4 ani de suspendare

Întrebarea tuturor în aceste momente este: când se dă verdictul în cazul Simonei Halep? Surse GSP spun că fostul lider mondial va afla verdictul într-o perioadă ce poate varia de la câteva zile și până la maximum două săptămâni. 

Termenul din regulament este „într-un timp rezonabil”, dar judecând după cutumă, Simona ar putea afla în următoarele 2 săptămâni care este viitorul ei în tenis.

VIDEO. Reacțiile românilor după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: „Nu merită așa ceva!”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.