Liga 1

Eugen Neagoe surprinde: „Ei doi sunt noile transferuri”

+25 Foto
Eugen Neagoe visează să câștige titlul ca antrenor al Universității, după cel reușit și ca jucător

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, are parte numai de vești bune în cantonamentul din Bulgaria. După sosirea lui Alexandru Mitriță, antrenorul primește semnale pozitive și dinspre Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram, ambii aproape de refacerea totală după accidentări grave.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la Universitatea Craiova din Bulgaria. Reporterul Vlad Nedelea transmite cele mai importante informații de la fața locului.

Universitatea Craiova intră în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon. Oltenii dau azi peste cel mai dificil adversar din acest cantonament, Ludogorets, campioana ultimelor sezoane din Bulgaria. Iar antrenamentele lui Eugen Neagoe sunt tot mai tari, deși pentru ai săi urmează un program cu partide de verificare din două în două zile.

Vești bune la Universitatea Craiova: s-au întors „pacienții”

Sosirea lui Alexandru Mitriță nu e singura veste bună pentru „Geană”. La antrenamente a participat, și a făcut-o fără emoții sau teamă, și Nicușor Bancu. Căpitanul Craiovei s-a întors după 8 luni, absență cauzată de o ruptură de ligamentele încrucișate de la genunchiul stâng într-un meci cu Rapid. 

„E căpitanul nostru, a fost unul dintre motoarele echipei. De când am venit la Craiova, nu l-am avut în niciun meci. Abia acum a revenit și face antrenamente normale, pot spune că e un transfer pentru mine. La fel ca și Baiaram”, a explicat Neagoe pentru GSP. 

Sper ca în prima etapă să fiu măcar pe bancă dacă nu chiar titular”, a completat și jucătorul.

Și Ștefan Baiaram intră în linie dreaptă

La antrenamentele echipei a participat în ultimele zile și Ștefan Baiaram. N-a făcut-o total, s-a alăturat grupului doar la anumite exerciții, simple, care să nu-l solicite foarte mult. În rest a efectuat alergări ușoare. Neagoe știe că nu va putea miza pe unul dintre "underii" săi din prima rundă, însă se așteaptă ca în etapa a 3-a sau a 4-a jucătorul să fie apt. 

„Ne-a lipsit mult și el, mult timp din cauza operației suferite. În play-off nu ne-am putut baza nici pe ei doi, dar nici pe Vătăjelu și tot am arătat că avem forță”, a mai zis „Geană”.

20, 30, 45 de minute pentru Bancu

Nicușor Bancu a și fost folosit de Eugen Neagoe în primele două amicale, câștigate de formația olteană. A evoluat 20 de minute cu Botev, apoi cu Drita a intrat o jumătate de oră. Neagoe are în plan să-și folosească căpitanul și în partida cu Ludogorets și să-i dea o repriză acestuia, în testul de azi de la ora 18:00.

Pe Nicușor Bancu l-am și folosit în primele amicale, sper ca antrenamentul să decurgă normal, poate să fie la capacitate maximă de la început.

Mitriță e un jucător nou și pentru mine mai sunt încă doi. Nu-i știți? Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram. Pe primul nu l-am avut deloc la dispoziție, iar pe al doilea foarte puțin

Eugen Neagoe, antrenor Craiova

>

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.