Liga 1

Previziunile lui Helmuth Duckadam pentru începutul sezonului: „Mutu va avea presiune, dar nici Farul nu va scăpa”

Articol de Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Helmuth Duckadam (64 de ani) s-a pronunțat cu privire al startul noului sezon al Superligii. Fostul portar consideră că Adrian Mutu și Gheorghe Hagi vor avea mai multă presiune de gestionat după ce au efectuat mai multe transferuri.

De asemenea, Duckadam a spus că sunt șanse mici ca FCSB și Dinamo să se întâlnească pe Ghencea în acest sezon.

VIDEO. Helmuth Duckadam: „Pe ei va fi presiune”

>

„Și FCSB, și Dinamo au două galerii frumoase. Din punctul meu de vedere, nu cred vor putea juca derby-ul în Ghencea, în ciuda faptului că se vor face cereri. Și eu sper ca FCSB-ul să joace în Ghencea, dar nu cred că se va întâmpla asta, rămâne doar să sperăm. 

Vom vedea ceea ce se întâmplă în primele etape. Majoritatea echipelor au făcut transferuri, cele mai importante le-a făcut Rapidul și aici va fi o presiune în plus pentru Mutu. Și Hagi a luat foarte mulți jucători și vom vedea cum va reuși să-i integreze”, a declarat Duckadam. 

Helmuth Duckadam și-a lansat propria pălincă

La evenimentul unde a vorbit cu presa, Helmuth Duckadam și-a lansat propria pălincă de caise, în colaborare cu compania Zetea. Pălinca „Helmut Duckadam” va fi produsă în număr limitat, va fi făcută din caise și va costa 100 de euro, aproximativ 500 de lei!

Pălinca ce va purta numele lui Helmuth Duckadam

„Faptul că îmi asociez numele cu un brand puternic mă bucură foarte mult. Sunt mândru de această realizare. Eu toată viața am mers pe ideea de a bea puțin, dar bun. Recunosc că sunt băutor de tărie. 

Faptul că mi-am pus numele pe această sticlă îmi oferă o mare satisfacție. Are un gust de caise mai deosebit și mai multe grade ca afară. Suporterii steliști care au apreciat performanța mea își vor dori măcar o sticlă”, a spus Helmut Duckadam.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.