Liga 1

„Divorț” prematur în SuperLigă: a semnat rezilierea la 3 săptămâni după ce fusese prezentat!

Daniel Celea, în dreapta, în echipamentul Oțelului // sursă foto: SC Oțelul Galați

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Fundașul central Daniel Celea (27 de ani) s-a despărțit de Oțelul Galați la mai puțin de o lună de la momentul prezentării oficiale.

Prezentat oficial pe 9 iunie ca jucător al Oțelului, stoperul care a retrogradat alături de Chindia a semnat în cantonamentul din Austria rezilierea contractului pe un an pe care-l avea cu gălățenii, act care nu fusese încă înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Contactat de GSP.ro, Daniel Celea a explicat ce a condus la ruptură.

La nici o lună de la prezentare, Daniel Celea pleacă de la Oțelul Galați

„Am decis de comun acord cu cei din conducere să reziliez contractul pentru că nu mă simțeam în mediul meu și nu aș fi putut să ajung la potențialul maxim pentru a ajuta echipa.

A fost dorința mea să plec și le mulțumesc că au fost de acord cu cerința mea. Nu știu ce voi face, timpul este scurt, dar cu siguranță voi semna cu o altă echipă. Aștept oferte, demarăm discuții si voi vedea ce voi alege”, a declarat Celea pentru GSP.

În sezonul recent încheiat, Celea a bifat 34 de meciuri în SuperLigă pentru Chindia Târgoviște, în care a marcat de două ori.

Fundașul este cotat la 600.000 de euro pe portalul de specialitate Transfermarkt.

De-a lungul carierei, Daniel Celea a mai evoluat la ACSO Filiași, Roșiori, Pandurii, UTA, Mioveni, Sepsi și Lodz (Polonia).

Egal in amical cu Celea titular

Oțelul Galați a remizat, scor 2-2 (1-0), în a doua partidă de verificare din cantonamentul din Austria, în compania formației FC Polissya Zhytomyr 2-2, din prima ligă a Ucrainei. Golurile gălățenilor au fost marcate de Vasile Jardan și Ionuț Neagu.

Dorinel Munteanu a început jocul în următoarea formulă: Stoian – Nedelea, Ghiocel (C), Celea, Zhelev – Jardan, Cisotti, Lopez – Pop, Fatai, Bodișteanu.

Au mai evoluat: Păun, Nedelea, Yabre, Adăscăliței, Panait, Zivulic, Neagu, Gaitan, Ursu, Gorovei, Dimitrov.

În următorul joc de pregătire, oțelarii vor întâlni NK Maribor, din prima ligă din Slovenia, formație ce a terminat pe locul 3 și va participa în preliminariile Conference League. Partida va avea loc duminică, 2 iulie.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.