Stranieri

Eric Bicfalvi ar putea pleca din Rusia » Fotbalistul lui Ural, dorit de vicecampioana din Azerbaidjan

Eric Bicfalvi. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Mijlocașul Eric Bicfalvi (35 de ani), legitimat la formația rusă Ural Ekaterinburg, ar putea pleca de la formația care a terminat sezonul trecut pe locul 11 în clasamentul primei ligi ruse. 

Internaționalul român, cu 9 selecții în prima reprezentativă, este dorit de formația Sabah Baku, vicecampioana Azerbaidjanului din stagiunea precedentă, scrie publicația azeră Sport Info.  

Eric Bicfalvi, de la Ural, dorit de Sabah Baku

Sursa citată arată însă că azerii îl vor pe Eric Bicfalvi numai dacă acesta ar urma să fie jucător liber de contract. 

Eric Bicfalvi mai are contract până în iunie 2024 cu rușii, iar din iarnă poate semna cu oricine, intrând în ultimele 6 luni de contract. Așadar, dacă Sabah Baku vrea să-l transfere în această vară pe Eric Bicfalvi, va trebui să plătească în schimbul acestuia o sumă de transfer. 

În cazul în care va ajunge în cele din urmă în Azerbaidjan, Eric Bicfalvi ar urma să încaseze un salariu anual de aproximativ 300.000 de dolari, adică o remunerație lunară de 25.000 de dolari, mai afirmă azerii. 

Eric Bicfalvi joacă la Ural din ianuarie 2017, când se despărțea de altă formație rusă, Tom Tomsk. La Ural, acesta a bifat 186 de apariții, a marcat 56 de goluri și a pasat decisiv în 17 rânduri. 

Bicfalvi a mai evoluat în carieră la Jiul Petroșani, FCSB, Gloria Buzău, Volyn Lutsk (Ucraina), Liaoning (China) și Dinamo

VIDEO. Golul marcat de Eric Bicfalvi în poarta lui FC Tambov

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.