Liga 1

Nervi și scandal pe teren în FCSB - Anderlecht! Gestul lui Florinel Coman a provocat furia belgienilor

+40 Foto
Nervi și scandal pe teren în FCSB - Anderlecht

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu, Ionuţ Iordache  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Spiritele s-au încins repede în amicalul FCSB - Anderlecht, un test de verificare înțesat de evenimente încă din prima jumătate de oră. După două goluri rapide, câte unul de fiecare parte, a urmat și un „festival” al nervilor, semn că tensiunea acumulată în cantonament își spune cuvântul în ambele tabere. 

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează.

Tensiunile au pornit după o intrare tare, încrâncenată, a lui Florinel Coman. „Șeptarul” de la FCSB, cel care a și deschis scorul, a comis un fault urât, din spate, asupra lui Majeed, direct pe picioarele adversarului. 

„Victima” s-a ridicat și s-a îndreptat amenințător spre Florinel, pe care l-a împins, moment în care între fotbaliștii celor două echipe a avut loc o încăierare. Coman a fost avertizat cu cartonaș galben de arbitrul partidei. Românul era iritat de la o fază petrecută anterior, în care fusese faultat fără ca „centralul” să acorde vreo sancțiune. 

VIDEO Echipa GSP asistă la FCSB - Anderlecht, primul test din Olanda pentru vicecampioană

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.