Liga 1

Panică la Universitatea Craiova » Lovit, Mitriță a ieșit de pe teren în minutul 36 al amicalului cu Ludogorets! Ce s-a întâmplat

+10 Foto
Alexandru Mitriță (28 de ani, extremă stânga) a fost lovit de un adversar în amicalul Universitatea Craiova - Ludogorets și a ieșit de pe teren în prima repriză. Din fericire pentru olteni, nu e nimic grav.

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Alexandru Mitriță (28 de ani, extremă stânga) a fost lovit de un adversar în amicalul Universitatea Craiova - Ludogorets și a ieșit de pe teren în prima repriză. Din fericire pentru olteni, nu e nimic grav. 

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la Universitatea Craiova din Bulgaria. Reporterul Vlad Nedelea transmite cele mai importante informații de la fața locului.
  • Craiova - Ludogorets e LIVEVIDEO AICI!

VIDEO. Alex Mitriță, schimbat în prima repriză a amicalului CSU Craiova - Ludogorets

>

În minutul 33, Mitriță a fost faultat dur de un adversar în flancul stâng: intrare din spate și talpă pe tendon. Eugen Neagoe l-a schimbat imediat cu Roguljic, dar Gazeta a aflat că antrenorul oltenilor a luat decizia din precauție. Alex nu a suferit o accidentare gravă.

Inițial, până ca medicii echipei să afle exact ce problemă are Mitriță, s-a instalat o panică generală pe banca oltenilor, „anesteziată” de un deznodământ fără urmări grave.

Alexandru Mitriță îi schimbă postul lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova

CSU Craiova a realizat un singur transfer în acest mercato, Mitriță. Mutare care îl obligă pe Neagoe să mute în atac. 

Ivan, folosit preponderent ca extremă stânga sezonul trecut și nu numai, a fost trecut în partea dreaptă, pentru a-i face loc lui Mitriță în rolul în care Alex se simte cel mai bine. 

Aceasta a fost așezarea și în amicalul cu Drita (2-0), vicecampioana din Kosovo, la fel figurează pe foaia oficială și la testul cu Ludogorets.

Echipa de start aleasă de Eugen Neagoe pentru amicalul cu Ludogorets: 21. L. Popescu - 38. Borța, 34. R. Silva, 15. Badelj, 12. Ndong - 8. Mateiu, 4. Al. Crețu - 9. A. Ivan, 37. Danciu, 28. Mitriță - 19. Koljic

Pentru Craiova, duelul cu Lodogrets e al 3-lea amical al verii, după victoriile la zero cu Botev Plovdiv și Drita, încheiate cu același scor, 2-0.

14 goluriși 3 pase decisive a reușit Ivan pentru Craiova campionatul precedent (35 de apariții)

6 goluriși un assist a izbutit Mitriță la Al-Raed sezonul trecut (28 de apariții)

VIDEO. Alexandru Mitriță, interviu pentru GSP: „Am lăsat banii pentru a veni acasă”

>

Tot despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.