Liga 1

Gigi Becali, prima reacție după eșecul cu Anderlecht: „Ce meci? Care meci?” + problema remarcată la fotbalul românesc

+20 Foto
Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost debusolat de rezultatul amicalului cu Anderlecht, un eșec 2-5.

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 01 July 2023

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost debusolat de rezultatul amicalului cu Anderlecht, un eșec 2-5.

Gigi Becali a declarat că așteaptă să treacă 5 etape din noul sezon înainte să tragă o concluzie despre valoarea echipei. În schimb, este convins că fotbalul românesc duce lipsă de antrenori. 

Gigi Becali, debusolat după eșecul cu Anderlecht: „Ce meci? Care meci?”

„Ce meci? Care meci? Ce să mai știu? Nu mai știu nimic despre fotbal, când conduci cu 2-0... (n.r. - se referă la meciul cu Farul, 2-3, când FCSB a pierdut titlul) Trebuie să joci și să o bați azi și pe Anderlecht. După 5 etape și după primele meciuri de calificare puteți să mă întrebați. Până atunci, părerea mea e nulă. Nu avem valoare la ora asta! Asta zic.

Am văzut echipe mari care se distrează cu adversarii. Cum adică, mănânci bătaie? Eu cred că noi nu avem antrenori. În România există unul singur, Gică Hagi. De ce cred așa? Singura echipă care nu are jucători valoroși, dar pasează mingea, preluare-pas, preluare-pas. 

De Dan Petrescu n-am ce să zic, e antrenor, a făcut omul rezultate. El a demonstrat, nu mai avem ce vorbi despre el. La mine, chiar dacă ești cel mai mare de glob, n-am nevoie de tine dacă înjuri și nu respecți oamenii. Aveți altă impresie, eu le zic fotbaliștilor că sunt slujitori, că asta sunt, slujesc la o societate, dar nu îi jignesc niciodată.

La noi e dublă combinație. Nu avem antrenor, dar nici valoare a jucătorilor. Eu zic de Hagi că el nu e antrenor, e superantrenor. El face să funcționeze ce nu funcționează nicăieri. Ia jucători care n-au funcționat la 5-6 echipe, la el sunt buni”, a comentat Becali la „Liga Digisport”.

VIDEO. Ionuț Panțîru, declarații după amicalul pierdut de FCSB cu Anderlecht, 2-5: „Mă bucur că am revenit pe teren, a fost un antrenament foarte bun”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.