Liga 1

MM Stoica e surprins, după 2-5 cu Anderlecht: „Nu-l știam, dar acum e imposibil să nu-l foloseşti”

+20 Foto
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit după 2-5 cu Anderlecht, primul amical al verii disputat de roș-albaștri în Olanda.

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 01 iulie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit după 2-5 cu Anderlecht, primul amical al verii disputat de roș-albaștri în Olanda. 

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează.

MM Stoica, după FCSB - Anderlecht 2-5: „E un rezultat OK”

MM nu e îngrijorat de rezultat, spune că Anderlecht a făcut diferența când vicecampioana României a băgat în teren mai mulți jucători tineri și îi laudă pe Dawa și Haruț pentru prestația din această după-amiază.

„105 minute am jucat cu seniori, doar Gogescu era din academie. Apoi, din minutul 105, după a treia pauză, am băgat academia. Alea trei goluri au fost primite de academie, nu de prima echipă. 

A fost OK, ne-am exprimat bine, având în vedere că a fost primul meci de pregătire. E de subliniat că Dawa și Haruț au jucat foarte bine azi. Dar sunt meciuri de pregătire care nu sunt atât de importante”, a spus MM în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Mihai Stoica, despre...

  • Alexandru Băluţă: „A avut nişte probleme şi a făcut separat, el numai de două zile se antrenează cu echipa. Normal, trebuia să-l menajăm şi a jucat puţin”
     
  • Damjan Djokovic: „E bine, el pare că e de mult timp la noi şi sunt surprins. Îl văzusem doar la CFR, în stilul CFR-ului, nu-l știam. Dar îmi dau seamă că el se pretează pe ce vrem noi, la un joc combinativ. Djokovic a jucat mereu pe unde a fost, îl ai şi e aproape imposibil să nu-l foloseşti”

Amicalul cu Anderlecht a avut două reprize a câte 60 de minute, lucru convenit de cele două cluburi pentru a putea rula întreg lotul.

Echipa FCSB-ului din prima parte: A. Vlad - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Djokovic - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Echipa FCSB-ului din repriza a doua: A. Vlad - V. Crețu, Dawa, Haruț, Panțîru - Edjouma, Șut, Olaru - Radaslavescu, Miculescu, V. Gheorghe

VIDEO. Ionuț Panțîru, declarații după amicalul pierdut de FCSB cu Anderlecht, 2-5: „Mă bucur că am revenit pe teren, a fost un antrenament foarte bun”

>

Cele mai tari imagini din FCSB - Anderlecht 2-5:

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.