Nationala

Coman şi-a luxat un deget

Articol de Justin Gafiuc, Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul s-a accidentat ieri, la antrenament, după un şut din apropiere al lui Marica. Primul verdict: nu e grav!

Ziua şi emoţia! După ce joi a tremurat pentru Mutu, ieşit mai devreme din antrena­ment, Victor Piţurcă a avut parte de palpitaţii şi la şedinţa de pregătire pe care a condus-o ieri dimineaţă la Mogoşoaia.

În timpul unui joc-scoală, la ca­re au participat toţi cei 24 de “tri­co­lori” aflaţi în cantonament, Dă­nuţ Coman şi-a luxat degetul mic de la mîna stîngă , după un şut pu­­­ter­­­nic ex­pediat de Ciprian Marica.

Portarul rapidist a fost luat în primire imediat de staff-ul medical, care urma să decidă dacă este nevoie de o radiografie pentru a afla gravitatea accidentării. Coman a mai avut emoţii luna trecută, după ce a căzut în cap, în timpul partidei cu Dinamo, cînd a suferit o contractură cervicală şi musculară şi două contuzii, la genunchi şi la gleznă.

9 SELECŢII are Daniel Coman, care a apărat doar un singur meci oficial, cu Belarus, 3-1, din preliminariile Campionatului European 2008.

Mutu e OK

Victor Piţurcă răsuflă uşurat! Ieri, Adrian Mu­­tu (foto) s-a pregătit normal alături de coechipierii săi. “Mutu nu are nimic. Am vorbit cu Victor Piţur­că şi ne-am liniştit”, a declarat di­rec­torul ge­ne­ral al FRF, Ionuţ Lu­pescu. “Tri­co­lorii” au astăzi un nou antrenament, iar seara vor primi liber din partea selecţio­ne­ru­lui, urmînd a reveni mîine dimineaţă în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Renunţă la Moţi?

Joi, Victor Piţurcă a elucidat pe jumă­tate misterul legat de cei doi jucători care nu vor prinde lotul de 23 pentru Euro, nominalizîndu-l pe Ciprian Deac. Conform unor surse apro­piate “naţionalei”, celălalt fotba­list care nu va merge în Elveţia ar fi dinamovistul Cos­min Moţi. Se pare că în alegerea finală va con­ta mai mult experienţa ca “tricolor” a stelistului Sorin Ghionea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.