Liga 1

FCU Craiova - FCSB nu se joacă pe „Ion Oblemenco” » Pe ce stadion se va disputa derby-ul primei etape din noul sezon

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 03 iulie 2023

FCU Craiova a anunțat că partida cu FCSB, din prima etapă a sezonului 2023-2024 se va juca la Târgu Jiu.

Trupa lui Adrian Mititelu va găzdui derby-ul primei etape, însă partida nu se va juca la Craiova, pe „Ion Oblemenco”, ci pe arena Stadionul Municipal Constantina Diță, din Târgu Jiu.

FCU Craiova - FCSB se va juca la Târgu Jiu

Meciul va avea loc duminică, 16 iulie, de la 21:30, și nu se va putea juca la Craiova ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului, care au loc în perioada 10-19 iulie.

În plus, FCU Craiova a anunțat că fanii își pot cumpăra bilete pentru meci începând de miercuri, 5 iulie.

Partida cu FCSB, programată pe 16 iulie, la ora 21:30, se va disputa pe Stadionul Municipal Constantina Diță, din Târgu Jiu. Derby-ul din prima etapă a Superligii nu va putea fi găzduit în propria casă, ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului care vor avea loc în incinta stadionului din Craiova, în perioada 10-19 iulie. 

De altfel, biletele pentru acest duel vor putea fi achiziționate începând de miercuri, atât online, cât și de la Magazinul Oficial al Clubului. 

Stadionul din Târgu Jiu, pe care Știința a disputat patru partide în sezonul trecut, a fost recent omologat pentru actuala stagiune, 2023/24 

- comunicat FCU Craiova

VIDEO Siyabonga Ngezana are gânduri mari la FCSB: „Vreau să duc echipa acolo unde îi este locul, să câștig trofee și să fac istorie”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.