Liga 2

Tsvetelin Chunchukov și-a decis viitorul » CSA Steaua, anunț oficial

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 04 iulie 2023

CSA Steaua se pregătește pentru noul sezon din Liga 2, iar antrenorul Daniel Oprița a primit o veste bună: atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (28 de ani) va continua la echipă.

După ce s-a despărțit de aproape tot lotul, clubul „militar” risca să-l piardă și pe Chunchukov, care era dorit în Liga 1.

„Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua”, anunța CSA Steaua pe 6 iunie. Acum, formația roș-albastră a precizat că atacantul va continua sub comanda lui Oprița.

Tsvetelin Chunchukov rămâne la CSA Steaua

Într-un mesaj postat pe Facebook, CSA Steaua precizează că: „Tsvetelin Chunchukov rămâne în Ghencea! Veste bună pentru fanii roș-albaștri! Tsvetelin Chunchukov rămâne în Ghencea. În vârstă de 28 de ani, atacantul bulgar a ales să evolueze și în sezonul viitor pentru formația noastră”.

În sezonul trecut, Chunchukov a adunat 8 goluri și 2 assist-uri în 24 de partide. 4 trofeea adunat Chunchukov în carieră, două campionate cu Ludogorets Razgrad, Cupa Bulgariei cu Slavia Sofia și cu Cupa României cu Sepsi

CSA Steaua, în reconstrucție

Sâmbătă, „militarii” au anunțat că au semnat cu mijlocașul spaniol Rober Sierra.

Vineri, CSA Steaua a mai prezentat 4 achiziții: Adrian Frânculescu (portar, 18 ani), David Maftei (fundaș dreapta, 18 ani), Alexandru Boiciuc (atacant, 25 de ani) și Mario Topuzov (atacant, 23 de ani).

În actuala perioadă de mercato, Steaua i-a mai adus pe Daniel Vîrtej (fundaș, 25 de ani), Alexandru Buziuc (atacant, 29 de ani), Mihai Dobrescu (fundaș, 30 de ani). 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.