Liga 1

Gigi Becali a refuzat 3 milioane pentru un titular de la FCSB: „Vreau 10! Zici că e Dan Grecu. Face șpagatul la 180 de grade. Parcă e maimuță”

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea  —  marţi, 04 iulie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a refuzat o ofertă importantă pentru portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani).

Omul de afaceri a declarat că vărul său, impresarul Ioan Becali, i-a prezentat o ofertă de 3 milioane de euro, pe care a refuzat-o.

VIDEO. Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Ștefan Târnovanu

>

„Am primit o ofertă pentru Târnovanu de 3 milioane de euro. Mi-a zis Giovanni «Bă, vrei 3 milioane de euro?» Am zis că nu. M-a întrebat cât vreau și am spus că 10 milioane. Atât vreau eu pe marfa mea.

Giovanni mă întreba «Băi Gigi, cum să dea ăia 10?». I-am spus «Băi Giovanni, nu e obligatoriu să dea. Atât vreau eu». Eu zic că Târnovanu face 30-40 de milioane de euro, dar eu vreau doar 10. 

Are doi metri și zici că e Dan Grecu (n.r- fosta mare glorie a gimnasticii românești). Face șpagatul, întinde picioarele la 180 de grade. Zici că e maimuță. Pisică. Mai tare ca Lobonț. Da, mă, da! La doi metri să ai mobilitatea asta?!

De ce să nu vreau 10 milioane? E posibil să-l dau și fără bani, ca pe Nedelcu pe care ceream 5 milioane. Mai târziu poate îl dau gratis, dar acum atât cer. Pe marfa mea cer cât vreau”, a declarat Gigi Becali.

2.000.000 de euroe cota lui Ștefan Târnovanu

  • Ștefan Târnovanu a fost cumpărat de FCSB în ianuarie 2020, dar a mai fost lăsat 6 luni la Poli Iași. 
  • A devenit titular incontestabil la FCSB începând cu martie 2022, după gafele lui repetate ale lui Andrei Vlad
  • A intrat în circuitul naționalei, bifând o selecție

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.