Liga 1

Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea

Marcel Ciolacu. Sursă foto: Facebook

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 04 iulie 2023

Marcel Ciolacu (55 de ani), prim-ministrul României, vrea ca meciul dintre FCSB și Dinamo, programat în etapa a doua a noului sezon de Superliga, să se joace pe stadionul Steaua

  • FCSB - Dinamo e programat să se joace sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.  Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Astăzi, patronul FCSB, Gigi Becali, anunța că are încredere că partida contra lui Dinamo ar urma să se joace pe arena din Ghencea. Ar fi pentru prima dată după mai bine de 8 ani când FCSB ar juca un meci în Ghencea. Iar Marcel Ciolacu spune că normal ar fi ca FCSB - Dinamo să se dispute acolo, meci pe care și-ar dori să-l urmărească din tribune.

Marcelo Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali în cazul „FCSB în Ghencea”

„Normal este să se joace derby-ul FCSB - Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit celor de la Prosport. 

FCSB a jucat ultima oară pe Stadionul Steaua pe data de 22 martie 2015. Atunci, formația patronată de Gigi Becali se impunea în fața Viitorului Constanța, scor 4-1. 

Gigi Becali, astăzi: „Vom juca 100% pe Ghencea!”

>

„Eu cred că vom juca acolo, în Ghencea. Au tot făcut figuri, tralala, tralala...

Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon ca să-i mulțumesc pentru ce a spus. Am și eu o informații. Ciolacu a zis și a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. Am promis și mă țin de cuvânt. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema».

Vom juca 100% pe Ghencea. Eu am înțeles că le e frică de Talpan... Milă... Vă dați seama? Cât e Ciolacu premier, nu îmi e frică. Unde să joci în altă parte? Vom juca în Ghencea și pe Arcul de Triumf. Iar pe Arenă vom juca meciurile tari. 

De ce să îmi fie frică pe Ghencea? Ce incidente să fie? Avem Miliție. Miliția de ce există? Dacă ești vagabond te arestează și faci pușcărie”, a spus Gigi Becali.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.