Liga 1

Șumudică e liber de contract și dezvăluie: „Am discutat cu 2-3 echipe din România”

Marius Șumudică este liber de contract, după despărțirea de Al Raed. Antrenorul susține că a discutat cu „2-3 echipe din România” după despărțirea de saudiți.

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 05 iulie 2023

Marius Șumudică (52 de ani) este liber de contract, după despărțirea de Al Raed. Antrenorul susține că a discutat cu „2-3 echipe din România” după despărțirea de saudiți.

Șumudică a declarat că a refuzat și nu vrea să antreneze în SuperLiga în acest moment. În schimb, așteaptă oferte din Arabia Saudită sau Turcia.

Șumudică: „Am discutat cu 2-3 echipe din România”

„Am discutat cu 2-3 echipe din România, dar nu se pune problema. Asta în contextul în care sunt echipe în Arabia sau în Turcia care pot demite antrenorul. Pentru orice antrenor e dificil în acest moment al anului. Eu, practic, am fost blocat vara asta. 

Eu dacă mă duc în etapa a treia la o echipă, nu zic că nu sunt pregătiți jucătorii. Dacă accepți contractul, accepți și jucătorii. Sunt în contact cu managerul meu, care mi-a spus că în momentul de față am șansa să fiu în prim-plan când se va schimba un antrenor în Arabia Saudită. 

Am avut o ofertă din Turci,a dar am refuzat din motive financiare, acolo sunt probleme în acest moment”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Deși mai avea un an de contract cu Al Raed, Marius Șumudică s-a despărțit de echipa saudită. Antrenorul semnase cu Al Raed în iulie 2022. A stat pe bancă 31 de meciuri, iar sezonul trecut a încheiat pe locul 10.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.