Campionate

Lovitură pentru Real Madrid » O altă echipă ar fi oferit 200 de milioane de euro pentru Mbappe

Kylian Mbappe/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 06 July 2023

PSG vrea să îl vândă în această vară pe Kylian Mbappe (24 de ani), pentru a nu-l pierde gratis anul viitor. Francezii ar fi primit o ofertă de la Liverpool.

Telenovela transferului lui Mbappe continuă. Atacantul vrea să plece gratis anul viitor, când îi expiră contractul, însă PSG dorește să îl vândă acum, pentru a încasa bani pe el. Deși este dorit de Real Madrid, Kylian ar putea ajunge în Premier League.

Liverpool ar fi făcut o ofertă pentru Mbappe

Liverpool oferă 200 de milioane de euro pentru Mbappe”, a anunțat jurnalistul Edu Aguirre, citat de AS.

Deși a anunțat că nu vrea să plece acum și și-ar dori să joace și anul viitor la PSG, Mbappe a primit un mesaj clar de la Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului parizian: „Semnezi prelungirea sau pleci acum”.

Dacă ar mai rămâne un sezon la PSG, Mbappe ar putea încasa 250 de milioane de euro într-un an: 150 din salariu și bonusul de fidelitate primit de la francezi ;i aproximativ 100 ca primă de instalare de la noua echipă.

Nasser Al-Khelaifi, necruțător cu Kylian Mbappe: „Am fost șocat și dezamăgit”

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil. Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. 

Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit. De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. 

Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a precizat Al-Khelaifi la conferința de prezentare a noului antrenor, Luis Enrique, conform GFFN.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.