Campionate

Manchester United s-a înțeles cu Onana » De ce mai depinde transferul de la Inter

Manchester United s-a înțeles cu Andre Onana (27 de ani), portarul lui Inter Milano/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 06 iulie 2023

Manchester United s-a înțeles cu Andre Onana (27 de ani), portarul lui Inter Milano.

Englezii negociază cu clubul italian prețul de transfer al portarului camerunez. United a oferit 50 de milioane de euro, Inter a refuzat, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Manchester United s-a înțeles cu Onana

United ar fi ajuns la un acord cu Onana, care ar urma să îi ia locul lui David De Gea, portarul care și-a terminat contractul cu echipa de pe Old Trafford. Inter nu se lasă însă ușor, vrea 60 de milioane de euro pentru Andre, conform sursei menționate.

Totuși, United și Inter s-ar putea întâlni la jumătate, italienii fiind dispuși să accepte și 55 de milioane de euro. Camerunezul ajungea la Milano în 2022, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Ajax. Astfel, profitul nerazzurilor ar fi uriaș.

Onana a jucat 41 de meciuri la Inter în sezonul trecut. A ajuns cu echipa italiană în finala Champions League, pierdută cu 0-1 în fața lui Manchester City. A primit 36 de goluri în poarta milanezilor și a păstrat poarta intactă de 19 ori. El a fost dorința lui Erik Ten Hag în acest mercato, managerul lui Manchester United renunțând la De Gea pentru a-i face loc. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.