Liga 1

Fostul coechipier al lui Chiricheș îi dă un sfat: „Eu nu m-aș întoarce la FCSB. Asta m-ar îngrijora”

Florin Gardoș (34 de ani), fost fundaș la FCSB, i-a transmis lui Vlad Chricheș (33 de ani) să nu se întoarcă la echipa roș-albastră.

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 06 iulie 2023

Florin Gardoș (34 de ani), fost fundaș la FCSB, i-a transmis lui Vlad Chiricheș (33 de ani) să nu se întoarcă la echipa roș-albastră.

Chiricheș se va despărți de Cremonese și e dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de Cagliari. Gardoș, fost coleg cu Vlad la echipa bucureșteană, i-a transmis să nu se întoarcă după cei 10 ani petrecuți în străinătate și să rămână în Italia.

Gardoș, sfat pentru Chiricheș: „Eu nu m-aș întoarce la FCSB”

„Eu nu m-aș întoarce la FCSB. Nici Chiricheș nu cred că se va întoarce, dacă ar avea o alternativă din Serie A sau Serie B. Și financiar ar fi mult mai bine acolo, deși el a câștigat mulți bani în carieră. Pe mine altceva m-ar îngrijora, că jucătorii de peste 30 de ani sunt la toanele patronului. Se întâmplă să mai greșești. 

Chiricheș a făcut câteva meciuri bune în Serie A, chiar dacă a jucat puțin. Vlad, la peste 30 de ani, cu soție și copil, mai are el răbdare să stea în cantonament 3 nopți, dacă echipa se califică în grupele Conference League?”, a declarat Florin Gardoș, la „Liga Digi Sport”.

Gardoș și Chiricheș au fost coechipieri la FCSB în sezonul 2012-2013.

Chiricheș e dorit de FCSB și Cagliari

Vlad Chiricheș părăsește Cremonese după numai un sezon. FCSB i-a făcut o ofertă, dar pe fir a intrat un alt club din prima ligă italiană.

Cagliari stă la pândă și așteaptă ca Vlad Chiricheș să semneze rezilierea contractului pentru a-l putea lua gratis. Vlad a fost contactat de mai multe ori de clubul sard, ultima dată în ianuarie. Oficialii de pe „Unipol Domus" așteaptă ca „tricolorul” să-și rezilieze contractul cu Cremonese.

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheș la FCSB: „L-am ofertat, îl aștept cât vrea el”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.