Liga 1

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea

Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 07 iulie 2023

FCSB, prin vocea managerului general Mihai Stoica, anunță că vicecampioana ar urma să se mai întărească în perioada următoare pe un post esențial. Mai exact, roș-albaștrii țintesc achiziționarea unui nou fundaș central, în special dacă echipa va avansa în grupele Conference League.

MM Stoica recunoaște că FCSB nu a încheiat oficial campania de transferuri. După ce formația lui Charalambous a fost întărită cu sud-africanul Siyabonga Ngezana, la echipă ar urma să mai ajungă un stoper. Poziția e acoperită în acest moment de Joyskim Dawa și Denis Haruț, plus nou-venitul din Africa de Sud care e deocamdată departe de a fi apt din punct de vedere fizic și nici nu s-a integrat în totalitate în noul colectiv.

Mihai Stoica anunță: „Cred că o să mai vină un fundaș central!”

De ce depinde ipotetica mutare? „Cred că o să mai vină un fundaș central. Până în septembrie mai e timp. Depinde și de ce facem în Conference League”, a spus Mihai Stoica, la emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport. Ulterior, acesta a vorbit apoi despre integrarea lui Ngezana: 

„Săracul... Noi i-am văzut calitățile. Nu mai pot eu de ștampilele puse de unii în privința lui. Dar îi vezi calitățile fizice! N-ar fi trebuit să joace deloc (n.r. - în amicalul cu PAOK, 1-1), abia venise. El nu știe pe nimeni. Băieții l-au ajutat”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor. 

Cum ar putea arăta FCSB în prima etapă din Superliga

FCSB și-a alcătuit în Olanda formula cu care va porni în noul sezon și doi titulari și-au câștigat locurile în absență. Târnovanu și Pantea nu au fost în Apeldoorn fiindcă ei au participat cu naționala de tineret la Campionatul European și au primit vacanță mai târziu.

Pauza pe care au luat-o nu a fost una îndelungată, așa că nu și-au pierdut condiția fizică, și vor putea fi „reactivați" în zilele următoare, în antrenamentele pe care echipa le va face în baza sportivă din Berceni înaintea partidei cu FCU.

Formula pentru prima etapă:

Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Al. Băluță, Miculescu, F. Coman

VIDEO Elias Charalambous, declarații după FCSB - PAOK 1-1: „Jucătorii noi trebuie să înțeleagă filosofia clubului”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.