Liga 1

Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”

Florin Prunea (54 de ani), fostul internațional român, a vorbit în termeni duri despre Adrian Mutu (44 de ani), care a plecat de la Rapid la Neftchi Baku

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 07 iulie 2023

Florin Prunea (54 de ani), fostul internațional român, a vorbit în termeni duri despre Adrian Mutu (44 de ani), care a plecat de la Rapid la Neftchi Baku.

Prunea consideră greșită decizia lui Mutu de a pleca și îl acuză că a ales să se despartă de Rapid pentru a primi mai mulți bani. În Giulești, încasa 150.000 de euro pe an, iar la Neftchi va avea un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

Florin Prunea: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Mutu pare un antrenor tânăr și disperat după bani”

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Nu e ușor să iei 7 goluri de la Slavia, de la Farul. Îl vedeam cu capul în pământ la stadion. Nu cred că putea să mai stea acolo. A apărut această ofertă, dar e un pas în spate pentru el. Dacă nu câștiga cu FCSB, pleca de atunci. 

Ce s-a întâmplat acum, după ce a plecat, e clar că voiau toți să scape de el. Pentru Mutu e un pas în spate. Să lași Rapid pentru Neftchi Baku? E jenant. Cred că cine va dori să îl angajeze în România, se va gândi de două ori. E un antrenor tânăr disperat după bani, eu așa îl văd. Pleacă pe ușa din spate”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO „Spunea și Emil Cioran...” » Interviu cu „filosoful” transferat de Rapid, Omar El Sawy: „«Idiotul» și «Crimă și pedeapsă» sunt cărțile mele preferate»”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.