Liga 1

I-a „furat” Supercupa lui Hagi, iar acum dezvăluie: „A fost primul gol marcat cu capul în cariera mea”

+42 Foto
Ion Gheorghe (nr. 8), mijlocaș Sepsi

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 08 iulie 2023

Sepsi a învins-o pe Farul, scor 1-0, și a câștigat pentru al doilea an consecutiv Supercupa României. Ion Gheorghe (23 de ani), mijlocașul ofensiv al covăsnenilor și marcatorul unicului gol al meciului, a analizat partida de pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești. 

Fotbalistul trupei ardelene a spus că echipa a urmat îndeaproape ce a pregătit la ședințele de pregătire. Ion Gheorghe a mai precizat că, deși echipa nu a fost la capacitate maximă, este convins că acest aspect va fi reglat pe parcursul sezonului. 

Ion Gheorghe, după ce Sepsi a învins-o pe Farul și a cucerit Supercupa României

„Am făcut ceea ce am pregătit la antrenament și ne bucurăm că am păstrat și Cupa, și Supercupa la Sfântu Gheorghe. Idealul clubului e să creștem de la an la an.

A fost primul gol marcat cu capul în cariera mea. Am lucrat la antrenament centrările din lateral și mă bucur că am fost la locul potrivit și în momentul potrivit.

Eu zic că am avut un ritm destul de bun, e clar că nu am fost la 100%, dar vom ajunge și acolo pe parcurs.

Pentru mine și pentru mai mulți colegi a fost simplă adaptarea cu domnul Ciobotariu lângă noi. Este un antrenor bun, care știe să facă atmosferă. Sperăm să continuăm să câștigăm trofee”, a declarat Ion Gheorghe, la microfonul Digi Sport. 

>

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Farul - Sepsi

+42 Foto
Liviu Ciobotariu la Supercupa României, Farul - Sepsi (sportpictures.eu)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.