Liga 1

Florin Răducioiu are o opinie tranșantă: „Nu pot emite pretenții la primele 4 locuri. Nu cred că vor face față”

+42 Foto
Sepsi a devenit o prezență constantă la „masa bogaților” din Superligă / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 09 iulie 2023

Fostul mare internațional Florin Răducioiu nu crede că Sepsi poate fi un factor în lupta pentru titlu din Superligă. Covăsnenii au luat un nou trofeu, al patrulea din ultimii doi ani, dar Răducioiu nu-i vede depășindu-și performanța din sezonul trecut, adică poziția a șasea. 

De când a promovat în prima ligă, Sepsi și-a îmbunătățit treptat statutul. Dintr-o echipă de pluton, gruparea lui Laszlo Dioszegi a bătut timid la porțile play-off-ului - obiectiv pe care l-a și atins în trei rânduri- apoi a început să simtă și gustul trofeelor. Gruparea din Covasna joacă pe un stadion nou, clubul e stabil din punct de vedere financiar, ba chiar a început să adune și apariții în preliminariile cupelor europene. 

Totuși, la Sfântu Gheorghe nu s-a pus până acum problema implicării în lupta pentru campionat, un scenariu pe care Florin Răducioiu nu-l vede plauzibil nici în noul sezon. 

Florin Răducioiu: „Nu cred că Sepsi poate emite pretenții la primele patru locuri”

„Nu cred că poate emite pretenţii la primele patru locuri. Pot să îmi imaginez că Sepsi va fi în play-off, pe locul 6, pe acolo. Pe durata campionatului, e greu!

Nu cred că Sepsi va face faţă, nu cred că are lot la nivelul altor echipe. În general, Sepsi începe bine campionatul, dar presiunea o face să cedeze, să piardă puncte”, a spus Florin Răducioiu, la emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport 1.

Sepsi s-a „abonat” la trofee

Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit Supercupa României după un succes la limită reușit în fața campioanei Farul, scor 1-0. Covăsnenii s-au „abonat” la trofee în ultimele două sezoane, iar în vitrina clubului a ajuns cea de-a patra cupă din ultimii doi ani.

În decurs de doar două sezoane, clubul lui Laszlo Dioszegi și-a adjudecat nu mai puțin de patru trofee, o performanță remarcabilă pentru o echipă care începe doar al șaptelea sezon pe prima scenă. Succesul reușit în fața Farului vine la pachet și cu câteva borne deloc de neglijat pentru covăsneni.

VIDEO Imagini cu bucuria celor de la Sepsi după câștigarea Supercupei

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.