Liga 1

CSU Craiova, postare triumfătoare: „Palmaresul este ACASĂ” + Cum au comentat suporterii: „Mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor!”

CSU Craiova, reacție triumfătoare: „Palmaresul este ACASĂ” + Cum au comentat suporterii/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 10 iulie 2023

CS Universitatea Craiova a transmis un mesaj pe contul de Facebook al clubului, la scurt timp după decizia favorabilă dată de Curtea de Apel Timișoara. 

Decizia este una istorică: conform instanței, CS Universitatea Craiova deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. 

Universitatea Craiova, mesaj triumfător după victoria din instanță

Mesajul celor de la CS Universitatea Craiova a fost unul trumfător: „Palmaresul este ACASĂ! Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi și a consfințit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține palmaresul istoric și tot ceea ce derivă din el. A meritat!”

Postarea celor de la CSU Craiova a stârnit un val de comentarii prin care suporterii echipei și-au exprimat fericirea sau l-au ironizat pe Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova:

  • „Cu această decizie se adeverește încă o dată că UCV este Știința pentru totdeauna, așa că mititeii să se spele pe cap cu SRL-ul lor”;
  • „Mititelul: «De fapt, prin această decizie, noi am câștigat o bătălie foarte importantă în fața celor de la CSU»”;
  • „În sfârșit! O decizie normală și firească! Forza Știința!”;
  • „Cea mai mare bucurie. Știința e numai una și e mare”;
  • „CSU=Știința”;
  • „Ziua în care s-a făcut dreptate! Hai Știința”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.