Liga 1

Mihai Rotaru, prima reacție, după ce clubul său a primit palmaresul Științei: „Puzzle-ul e complet! Ei trebuie să schimbe sigla de azi”

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 10 July 2023

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP după decizia de azi a Curții de Apel. Omul de afaceri aplaudă verdictul dat azi și așteaptă ca FCU Craiova, clubul deținut de Adrian Mititelu, să pună în aplicare decizia și să schimbe sigla. Emblema folosită de FCU are elemente ce seamănă izbitor cu cele ale echipei antrenate de Neagoe.

„E o victorie importantă pentru noi în ceea ce privește clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susținem de mult timp. Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ține și susține cu cine se identifică. 

Mihai Rotaru, reacție după ce Universitatea Craiova a primit palmaresul Științei: „Puzzle-ul e complet, mare și frumos”

Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% șanse, pentru că toate citațiile s-au facut corect, iar decizia e executorie. Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor. 

Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare și frumos”, a zis Mihai Rotaru pentru GSP.ro. 

În stânga, sigla lui FCU Craiova. În dreapta, sigla lui CS Universitatea Craiova

Decizie la Curtea de Apel Timișoara: CS Universitatea Craiova are palmaresul istoric al Științei!

Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi în procesul dintre FCU Craiova și CSU Craiova pentru palmaresul istoric al Științei.

Decizia este una istorică: conform instanței, CS Universitatea Craiova deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile, la ÎCCJ. 

Citește mai multe știri despre subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.