Liga 1

Unde s-ar putea juca FCSB - Dinamo, dacă Ghencea și „Arcul de Triumf” vor fi indisponibile

+14 Foto
Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  luni, 10 iulie 2023

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște a fost omologat pentru SuperLiga și poate găzdui partide din primul eșalon în sezonul 2023-2024.

Astfel, dacă „Arcul de Triumf” și Ghencea nu le vor fi puse la dispoziție, Dinamo și FCSB vor juca la Târgoviște, ultima variantă disponibilă. Arena Națională este blocată în perioada 15 iulie - 15 august, din cauza unor concerte. 

+14 Foto
Stadionul din Târgoviște. Aici va juca Chindia (foto: Facebook/Cristian Daniel Stan)

FCSB - Dinamo s-ar putea juca la Târgoviște

FCSB vrea să joace pe Ghencea cu Dinamo, în etapa a doua a sezonului de SuperLiga, pe 22 iulie. Dacă această posibilitate va cădea, roș-albaștrii ar putea apela la varianta stadionului „Eugen Popescu”.

Și „Arcul de Triumf” este sub semnul întrebării, din cauza problemelor cu imprementarea sistemului VAR pe arena din București. 

Dinamo speră să joace pe „Arcul de Triumf” în prima etapă

Pe 7 iulie, reprezentanții clubului Dinamo, cei ai deținătorilor de drepturi TV, cât și reprezentanții arenei din Capitală s-au așezat la masă pentru a vedea cum ar putea funcționa sistemul de arbitraj video pe acest stadion, în vederea meciului cu CS Universitatea Craiova, din prima etapă a noului sezon de Superliga.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo a declarat pentru GSP că „în proporție de 99% vom juca pe Arcul de Triumf. Am primit asigurări în acest sens. Mai sunt cateva formalități de îndeplinit”.

Dacă problema la „Arcul de Triumf” nu se rezolva, atunci Dinamo va evolua pe „Eugen Popescu” cu CS Universitatea Craiova.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.