Liga 1

Primul șef de galerie al Rapidului îl face praf pe Șumudică: „Făcea ca toate alea când a dat gol Rapidului! E rapidist când îi convine”

Ioan Mihai „Mache”, primul șef de galerie al Rapidului

Articol de Marius Mărgărit  —  luni, 10 iulie 2023

Duminică seară, Ioan Mihai „Mache” (78 de ani), primul șef de galerie al Rapidului, posta pe contul său de Facebook câteva declarații mai vechi ale lui Marius Șumudică, care spunea la momemtul respectiv că nu poate să vină la Rapid în Liga a 2-a, fiindcă ajunsese deja la un alt nivel. 

Vechiul suporter își exprima astfel dezaprobarea față de comportamentul tehnicianului la adresa clubului din Giulești, salutând astfel și alegerea lui Cristiano Bergodi.

Ioan Mihai „Mache”: „N-am văzut așa ceva, Șumudică se bucura de ziceai că e nebun”

Azi, „Mache” a explicat pentru Gazeta Sporturilor: „Îmi aduc aminte de un meci pe Giulești, între Rapid și Sportul Studențesc, de prin anii ' 90. El era la Sportul și ne-a dat gol. N-am vazut viața mea așa ceva, se bucura de ziceai că e nebun, făcea ca toate alea. Așa că se ne mai lase cu rapidismul lui. E rapidist când îi convine. 

Nu știu de ce liderii de acum îl vor, poate sunt alte interese. Dar ar fi o mare greșeală ca galeria să fie împotriva lui Bergodi, doar fiindcă conducerea nu l-a ales pe Șumudică. Bergodi chiar e un antrenor bun, echilibrat”.

A continuat apoi pe același ton, susținând că „eu am mare încredere în acest om, Dan Șucu. Vrea să aducă altceva, o altă viziune, un alt tip de comportament în fotbalul românesc și la Rapid. Mă bucur că a ales un antrenor străin. Oricum, pentru cum a vorbit despre Rapid în ultimii ani, aș fi preferat pe oricine, dar nu pe Șumudică!”

„Mutu n-a avut caracter, să se ușchească așa”

Fostul lider de galerie nu l-a uitat nici pe Adrian Mutu, a cărui plecare i-a lăsat un gust amar. Bătrânul suporter spunea că „Mutu a dovedit că nu are caracter. Cum să pleci așa, cu o săptămână înainte de începerea campionatului?! Toți aleargă numai la bani mai mulți, nu le pasă de echipe”.

Mie mi se sfâșie sufletul când văd că a intrat dihonia în rândul rapidiștilor. Noi trebuie doar să iubim Rapidul indiferent de interesele pe care le are fiecare

- Ioan Mihai „Mache”, primul lider al galeriei Rapidului, într-o postare pe contul său de Facebook

VIDEO. Cristiano Bergodi a aterizat în România și semnează cu Rapid

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.