Campionate

Richarlison, dezvăluiri despre conflictul cu Conte: „Două ore a urlat la mine de față cu toți jucătorii”

Richarlison nu a avut un sezon bun la Tottenham // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 10 July 2023

Richarlison (26 de ani) a povestit despre relația tumultoasă avută cu managerul lui Tottenham, pe care l-a criticat în public: „Să fiu sincer, sezonul ăsta a fost unul de rahat. Vreau să joc! Nu am înțeles deciziile lui Conte”.

Antonio Conte a fost demis în martie de la Tottenham și, la câteva luni distanță, apar dezvăluiri din vestiarul londonezilor. Richarlison, pentru care managerul italian a insistat să fie transferat (a costat 58 de milioane de euro), a ieșit în presă și a povestit despre relația tensionată avută cu Conte. 

„Două ore a urlat la mine în ședință de față cu toți jucătorii, deși i-am cerut scuze după ce l-am criticat”, s-a plâns internaționalul brazilian la podcastul Que Papinho.

Richarlison, furios că nu juca titular la Tottenham

Richarlison se înfuriase rău după eliminarea celor de la The Spurs din Liga Campionilor și a întrecut măsura în declarațiile de după meciul cu AC Milan: „Să fiu sincer, sezonul ăsta a fost unul de rahat. Vreau să joc! N-am înțeles deciziile lui Conte. Eram într-un moment bun, însă Conte m-a lăsat iar pe bancă. Ieri, la antrenament, eram printre titulari, dar apoi... Pe bancă, iar!"

Richarlison: „I-am trimis un mesaj după demitere”

Richarlison a mai povestit că și-a cerut scuze și după ce Conte a fost dat afară: „I-am trimis un mesaj după demitere. I-am spus că îmi pare rău pentru că știu că el m-a cerut la Tottenham și eu n-am putut să-l ajut atât de mult cât el a crezut că sunt în stare. Cel puțin i-am cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat atunci. 

Mi-amintesc că i-am spus că dacă voia să mă pedepsească, putea s-o facă fără acea ședință de două ore. Apoi au apărut și accidentările și toată această situație m-a afectat psihic”. Richarlison a reușit doar 3 goluri și 4 assisturi în 35 de meciuri jucate în sezonul trecut.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.